12 àrbitres catalans, a les proves de Talents per l’ascens a categories nacionals
Comitè Àrbitres | 02/05/2022
El CTA de la RFEF ha organitzat les proves a Las Rozas on han participat un total de 143 candidats en categories masculina i femenina.
12 àrbitres catalans, a les proves de Talents per l’ascens a categories nacionals

Aquest cap de setmana, 30 d’abril i 1 de maig, el CTA de la RFEF ha organitzat a la Ciudad del Futbol de Las Rozas, a Madrid, els exàmens finals del Programa de Talents i Mentors en què han participat fins a un total de 143 candidats a l'ascens de categories. Per part del CTA de l’FCF han acudit a aquestes proves 12 àrbitres i assistents distribuïts en aquests grups:

  • Xavier Alins, Pol Arenas i Marc Pujol, juntament amb 53 àrbitres principals més, buscaran l'ascens a la Segona RFEF. En joc, un total de 20 places.
  • Arnau Capdevila i Oriol Jarit, amb 26 àrbitres assistents més, buscaran 4 places a la Primera RFEF i la seva participació en la fase d'ascens a la mateixa categoria.
  • Coral Couso, Àgata González, Irene L. Brustenga, Iria Pujol i Andrea Tena, juntament amb 34 àrbitres més, s'examinen per buscar 2 places a Primera Iberdrola i 22 places a la segona categoria del futbol femení nacional. Florencia Muñoz no ha pogut participar per trobar-se lesionada.
  • Marina Molina i Andrea Salvador, i altres 18 àrbitres assistents, tenen com a objectiu ocupar 2 places a la Primera Iberdrola. La resta accedirà a la segona divisió del futbol femení.

Tots aquests àrbitres han estat seleccionats després d'haver superat les proves tècniques i físiques establertes en els respectius programes i haver resultat els millors classificats i classificades, considerant també les avaluacions rebudes en els partits dirigits.

Els 143 àrbitres han passat 5 exàmens: Proves Físiques, Examen de Regles de Joc, Videotest de jugades per determinar decisions tècniques i disciplinàries, examen de Redacció d'Actes i una prova Psicològica per determinar paràmetres de concentració i memòria visual.

Els 5 àrbitres catalans i 7 àrbitres catalanes han superat els mínims establerts i ara esperen els resultats finals que decidiran les seves promocions a les categories superiors corresponents.

Han estat acompanyats per Jaume Reverté, responsable del departament de Capacitació, i per Anna Zardain, responsable del departament Femení, que també han participat en les reunions celebrades en el marc de les proves finals del Programa de Talents i Mentors.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.