88 equips catalans es futbol sala es posen en marxa aquest cap de setmana
FS Notícies | 29/09/2023
Aquest cap de setmana comencen els equips que competeixen a la Divisió d’Honor Cadet, Infantil i Aleví, a la Divisió d’Honor Juvenil femení, i també a 3a Divisió nacional de futbol sala.
88 equips catalans es futbol sala es posen en marxa aquest cap de setmana

En marxa 88 equips catalans. Aquest cap de setmana arrenquen la temporada 2023-2024 els equips catalans de futbol sala que competiran a la 3a Divisió nacional de futbol sala, a la Divisió d’Honor Cadet, Infantil i Aleví, així com els equips que competiran a la Divisió d’Honor Juvenil femení de futbol sala. En total, 88 equips que començaran la lliga aquest cap de setmana.

INICI DE TEMPORADA 2023-2024
CATEGORIA EQUIP CATALANS PARTICIPANTS

3a Divisió nacional

  • 32 equips

Divisió d'Honor Aleví

  • 14 equips

Divisió d'Honor Infantil

  • 14 equips

Divisió d'Honor Cadet

  • 14 equips

Divisió d'Honor Juvenil femení

  • 14 equips

Els 32 equips catalans de futbol sala que militen a 3a Divisió nacional de futbol sala es troben dividits en 2 grups, i que pots consultar-los fent clic en el següent enllaç:

CALENDARI 3a DIVISIÓ NACIONAL 

Mentre que la Divisió d’Honor Aleví, Infantil i Cadet, i la Divisió d’Honor Juvenil femení estan formats per grups de 14 equips. Per a consultar els seus calendaris, pots fer clic en els següents enllaços:

CALENDARI DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ AQUÍ
CALENDARI DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL AQUÍ
CALENDARI DIVISIÓ D’HONOR CADET AQUÍ
CALENDARI DIVISIÓ D’HONOR JUVENIL FEMENÍ AQUÍ

Tota la informació sobre la Lliga Catalana de Futbol Sala es pot trobar fent clic AQUÍ.

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.