La Federació Catalana de Futbol, representada pel seu president, Andreu Subies, ha signat aquest migdia un acord de col·laboració amb l’empresa Wala. " />
Acord entre la FCF i Wala
Notícies Generals | 14/03/2012
La Federació Catalana de Futbol, representada pel seu president, Andreu Subies, ha signat aquest migdia un acord de col·laboració amb l’empresa Wala. 
Acord entre la FCF i Wala
Segons aquest acord, Wala es converteix en proveïdor tècnic de l’entitat federativa, i serà l’encarregat de desenvolupar i gestionar la botiga virtual de la FCF, que properament es posarà en funcionament i de la qual en donarem tots els detalls amb la major brevetat possible. A la botiga virtual, a més de tot aquell material necessari per la pràctica del futbol, el client podrà adquirir tots els productes de la línia federativa i de la selecció catalana.


Bruno Querol, Andreu Subies i Jordi Querol amb la samarreta de la selecció


D’altra banda, Wala serà l’empresa responsable de portar a la pràctica les iniciatives que la FCF adopti en matèria de material esportiu, com ara la implantació de cara a la temporada vinent de la pilota oficial de la Federació. La FCF i Wala tenen previst treballar de la mà per fer accions i promocions conjuntes, sempre actuant i perseguint el benefici de clubs i federats.


WALA, que pertany al Grup Unipreus, es va fundar el mes de juny de 2009. És un espai comercial multimarca que actualment disposa de quatre grans superfícies a Lleida, Barcelona, Tarragona i Girona de venda d’equipament esportiu de les marques més reconegudes. 

La filosofia de l’empresa és basa en tres eixos fonamentals: oferir al client una àmplia gamma de productes, tant per a la pràctica esportiva com articles de moda esportiva; a uns preus molt assequibles; i tot amb una gran atenció al client.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.