Acords de la Junta Directiva de la LCFS
FS Notícies | 07/09/2012
La Lliga Catalana de Futbol Sala ha celebrat la seva primera reunió de Junta Directiva de la temporada, on s'ha tancat l'exercici anterior i s'han posat sobre la taula els temes actuals.
Acords de la Junta Directiva de la LCFS

LLIGA CATALANA DE FUTBOL SALA


ACTA REUNIÓ 5 DE SETEMBRE DE 2012
Temporada 2012-2013La reunió comença a les 17:25 hores i es fa entrega de la documentació relativa a l'ordre del dia.


Primer punt:  Informe del President


Informe Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala
- S'adjunta un informe sobre la Fase Final de la Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala que es va celebrar el passat 31 d'agost i 2 de setembre a Santa Coloma de Gramenet.
- S'informa de la gran afluència de públic que va assistir al Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet per presenciar els partits de la Copa Catalunya, així com de la important repercussió mediàtica que va suposar. A més, remarcar que la final va ser retransmesa en directe per Esport 3.
- A més, s'adjunta un recull periodístic de la Copa Catalunya, amb tots els articles publicats als mitjans de comunicació.

Acta de la reunió del CNFS
- Es dóna trasllat de la documentació que va facilitar el Comitè Nacional de Futbol Sala de la Real Federación Española de Fútbol a la reunió del passat mes de juny a Madrid.
- S'inclou calendari de 1a Divisió Nacional, de 2a Divisió Nacional, classificació i play off d'ascens de 2a Divisió Nacional Femenina, així com de 1a Divisió Nacional Femenina, i de 2a Divisió B Nacional. També, s'afegeix la informació relativa als campionats d'Espanya de clubs base de la passada temporada.

Dates Campionats d'Espanya de Seleccions Autonòmiques
- S'adjunta el calendari enviat pel CNFS de la RFEF de les dates previstes pels Campionats d'Espanya de Seleccions Autonòmiques de Futbol Sala.
- Les temporades anteriors només en categoria juvenil es feia la Fase Prèvia. Enguany, a la temporada 2012-2013, s'amplia a les categories sub 23 i cadet, a part, de la juvenil.Segon punt: Informe tancament de la temporada 2011-2012


Balanç de la temporada anterior
- S'exposen actes com la Copa Catalunya de Futbol Sala Base Masculí i Base-Sènior Femení, les Nits dels Campions i la Nit del Futbol Català, per fer-ne un balanç.


Tercer punt: Tasques dels membres de la Junta Directiva de la LCFS
Relació de noms i càrrecs dels membres de la Junta Directiva de la LCFS
- S'informa sobre els càrrecs específics de cada membre de la Junta Directiva de la LCFS així com de les seves funcions.
- El president de la LCFS, José Miguel Calle, informa sobre la reubicació de dos càrrecs:
- El Sr. Antoni Artés passa a ser responsable d'àrbitres.
- El Sr. José Miguel Calle passa a realitzar la funció de responsable de les agrupacions de nacional.
Reunions amb els clubs de Nacional
- S'informa sobre les reunions mantingudes el passat mes de juliol amb els equips catalans que competeixen a nivell nacional per tal de parlar sobre les agrupacions de la temporada 2012-2013. Concretament amb els equips de 2a Divisió B Nacional, 2a Nacional Femenina i 3a Divisió Nacional.Quart punt: Informe econòmic de la LCFS i del CTAFS


Informe econòmic
- S'informa sobre l'estat de comptes actual de la LCFS, així com del canvi transcorregut en les darreres tres temporades fins avui.
- En balanç d'anàlisis a data 30 de juny 2012, s'informa que, aquest any, la partida econòmica va sobre lo previst.   Els ingressos es troben segon lo previst i les despeses també es troben dins les dades pressupostades.Cinquè punt:  Creació de les Comissions de Futbol Sala


Relació del projecte de les Comissions de Futbol Sala:
- S'informa sobre la creació de les noves Comissions i de la figura directiva que s'encarregarà de dirigir cada una d'elles, amb les seves funcions específiques.
        1.- Seleccions: Sr. Ramon Marcial
- S'adjunta un quadrant amb tota la previsió dels entrenaments que les seleccions catalanes duran a terme durant la temporada per tal de preparar-se pels Campionats d'Espanya.
- S'adjunta una relació del nou quadre de seleccionadors catalans per categories.
        2.- Àrbitres: Sr. Antonio Artés
- Presenta preus arbitratges, canvis de regles de joc aprovats a la passada Assemblea, així com també informa de la creació de l'Escola d'àrbitres i un pla de treball de capacitació i actualització dels actuals àrbitres. Aquest temari unificat serà desenvolupat pels 4 col·legiats de 1a divisió Nacional.
- Informa de la realització de proves físiques el passat dissabte 1 setembre d'àrbitres de categoria sènior nacional i territorial, i la programació de proves el dissabte 8 de la resta de categories sènior i el diumenge 9 dels àrbitres de categories de base.  Aquesta temporada la totalitat d'àrbitres hauran de superar les proves físiques.
- S'informa de l'obertura les noves delegacions del CTAFS al Maresme i al Baix Llobregat.
        3.- Futbol Sala Femení: Sr. Justiniano Fernandez
- Creació d'una Comissió amb representació de directiu LCFS, treballador LCFS, clubs de femení, una jugadora de categoria nacional i una jugadora de categoria territorial.
        4.- Campionats Comarcals de Base Masculí i Femení: Sr. Justiniano Fernandez
- S'informa sobre la idea d'incorporar aquest any la categoria femenina als Campionats Comarcals que van donar el seu tret de sortida la temporada passada en categoria masculina.
- Categories base masculí: benjamí, aleví, infantil i cadet
- Categoria base femení: base-cadet, màxim 6 jugadores de cadet.
        5.- Delegacions Territorials i Comarcals de Barcelona: Sr. Juan Carlos HuetoSisè punt:  Esborrany del Pla de Competició General de FS de la temporada 2012-2013

Competició de la temporada 2012-2013
- S'informa sobre el procés dels calendaris de la present temporada, detallant l'increment de grups en categories base.
- Tenint en compte el Pla de Competició General de Futbol Sala aprovat a la passada Convenció de Clubs de Futbol Sala i ratificat a l'Assemblea General de la FCF de juny 2012, i considerant la totalitat d'inscripcions d'equips, s'estan desenvolupant les adaptacions oportunes.
- S'estableix realitzar la consulta als clubs inscrits en categoria base femení sobre el seu Pla de Competició. S'enviaran dos propostes para obtenir la seva valoració i opinió.
- S'argumenta el criteri de confecció de les diferents agrupacions: el criteri de confecció de les diferents agrupacions tracta de separar a tots els equips inscrits per delegació, segons el número total d'equips inscrits, i es considera el número de grups a confeccionar, així com el número d'equips que composen cada grup. A continuació, es busca respectar l'agrupació d'equips per delegació, o bé, per proximitat geogràfica. En els casos que hi hagi un club amb diversos equips a la mateixa categoria, es col?loca cada equip en una agrupació diferent, a excepció de la categoria prebenjamí.Setè punt:  Varis

Escola d'Entrenadors
- S'informa de l'organització del 1r i 2n nivell de Futbol Sala al CAR de Sant Cugat del Vallès, per part del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Partit amistós internacional
- També s'informa que entre el mes d'octubre i desembre, està previst disputar un partit amistós internacional contra la selecció absoluta de Romania al seu país.

Convocatòria reunió comissions
- S'informa de que de cara al proper dijous 13 de setembre, a les 17 hores, s'ha convocat una reunió de comissions amb tots els seus responsables.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.