Acords Junta Directiva de la LCFS
FS Notícies | 19/12/2011
La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol va tenir una nova reunió on es van prendre diversos acords.
Acords Junta Directiva de la LCFS

La reunió comença a les 17:10 hores i es fa entrega de la documentació amb l’ordre del dia.


El president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, ha obert la reunió amb un breu parlament on ha informat sobre la situació estable i controlada de la Federació, on s’estan prenent els ajustos econòmics oportuns i ha destacat la gestió de la mútua, que passarà a ser més individualitzada i transparent. També ha fet arribar la seva implicació personal i el recolzament que dóna a l’evolució del futbol sala alhora que felicita a la Lliga Catalana de Futbol Sala per la feina feta i emplaça a treballar amb rigor i responsabilitat.

Primer punt: Presidència
- En referència al Campionat Comarcal de Seleccions celebrat a Blanes, n’han quedat molt bones sensacions. S’ha de prendre com un començament i millorar aspectes per a donar-li continuïtat. Es demana a les delegacions que facin arribar a Juan Carlos Hueto informes de valoració per a poder fer les correccions que calguin.
- En referència als Campionats de Copa, es pretenen recuperar les finals a quatre.

Segon punt: Comitè de Competició
- S’adjunta el Pla de Competició amb la situació definitiva de tots els equips i de les categories.
- Copa Sènior masculina: en les dates que estava prevista la final a quatre, el FC Barcelona tindrà compromisos de competició europea. Per tant, es proposen com a dates el 31 d’agost i l’1 de setembre.
- Copa Sènior femenina: s’estableix, també, el tipus de final a quatre, tenint com a semifinalistes al FS Gironella i al FS Rubí, ambdós equips procedents de 1a divisió femenina.
- Copa Base: s’adjunta el Pla de Competició, normativa i preus d’arbitratge. S’han fixat com a prioritaris criteris de proximitat per a les eliminatòries i el partit es juga en el camp de l’equip amb un menor coeficient. Les finals es disputaran en format clàssic, en un sol partit per categoria.

Tercer punt: Delegacions
S’apunta l’idea de fer trobades de promoció, aprofitant l’empenta que ha donat el Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala, tenint com a idea, que siguin en les categories d’iniciació (prebenjamí, benjamí i aleví).

Quart punt: Comitè Disciplina
S’ha fet un recordatori de treballar en contra de crits racistes en la disputa de partits de la nostra competició, amb jugadors, àrbitres, tècnics i públic en general.

Cinquè punt: Comitè d’Entrenadors
S’ha de crear un protocol per a detectar els clubs que no disposen d’un monitor per equip. És prioritària la presència d’un tècnic format amb titulació per la formació del nostre futbol sala base.

Sisè punt: Seleccions i Àrea Esportiva
Es considera un èxit la competició de Seleccions Comarcals, on els responsables de les selecciones absolutes de cada categoria han pogut veure el nivell del futbol sala base.
Es va realitzar la presentació de la Fase Prèvia del Campionat de Seleccions Autonòmiques Juvenils a la localitat d’Esparreguera.
El 27 de desembre es duen a terme les Jornades de Tecnificació al Pavelló de la Mar Bella, a Barcelona.

Setè punt: Comitè d’Àrbitres
S’incorpora a la reunió l’informe del Comitè Tècnic d’Àrbitres amb el balanç d’aquests sis primers mesos, amb la informació relativa a la formació de totes les delegacions.
A més, en aquest informe, s’adjunta una relació dels deutes que tenen els clubs en concepte de pagament de drets d’arbitratge.
Queda pendent que es modifiqui el Reglament del Comitè d’Àrbitres per adaptar-lo als Estatuts de la FCF.


Vuitè punt: Àrea Econòmica
Està prevista una reunió amb representants de la FCF per a presentar un esborrany del pressupost. En aquest esborrany es volen incloure partides per a les despeses de les Delegacions, les Seleccions i el Comitè d’Entrenadors.


La reunió finalitza a les 20:45 hores.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.