A partir d’avui queda obert el concurs per a què tots els clubs federats puguin optar a ser la propera seu de la Copa Catalunya de Futbol Femení 2011, que es celebrarà el cap de setmana del 26, 27 i 28 d’agost." />
Adjudicació per ser seu de la Copa Catalunya
Futbol Femení | 14/06/2011
A partir d’avui queda obert el concurs per a què tots els clubs federats puguin optar a ser la propera seu de la Copa Catalunya de Futbol Femení 2011, que es celebrarà el cap de setmana del 26, 27 i 28 d’agost.
Adjudicació per ser seu de la Copa Catalunya El concurs per ser seu de la Copa Catalunya de Futbol Femení ja s’ha iniciat. Tots aquells clubs interessants han de tenir en compte els següents requisits bàsics per a sol·licitar la candidatura:

 

  • Disposar d’unes instal·lacions esportives adients, amb gespa artificial reglamentària.
  • Col·laboració amb les despeses de l’organització.
  • Logística i serveis.

 

El període de sol·licitud queda obert a partir d’avui, i finalitza el proper 30 de juny.

 
Els clubs que vulguin participar en l’adjudicació de la seu ho hauran de fer mitjançant la intranet de la pàgina web oficial de la Federació Catalana de Futbol (www.fcf.cat).

 

COPA CATALUNYA DE FUTBOL FEMENÍ 2011

26, 27 i 28 d'agost de 2011

Semifinals i final

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.