Afectacions per l’entrada de la fase d’emergència 1 del Pla especial de sequera
Notícies Generals | 05/02/2024
El reg esportiu dels camps està condicionat a utilitzar aigua regenerada o freàtica i fer-ho amb la mínima quantitat indispensable.
Afectacions per l’entrada de la fase d’emergència 1 del Pla especial de sequera

En els darrers dies la Generalitat de Catalunya ha decretat l’entrada de la fase d’emergència 1 del Pla especial de sequera, que s’aplica pràcticament a tota Catalunya. Pel que fa al reg esportiu s’ha determinat que només es permet als camps esportius de gespa natural i altres superfícies que requereixin reg en les quals tingui lloc la pràctica esportiva federada sempre que es donin les següents condicions:

-Que el reg es realitzi amb aigües regenerades o amb aigües freàtiques. Cal indicar de forma visible que el reg s’està portant a terme amb aigua no potable. Podeu accedir al tràmit per sol·licitar abastament d’aigua AQUÍ.

-Que el reg es realitzi amb la mínima quantitat d’aigua indispensable, preferentment en hores de baixa insolació.

-Que s’apliquin mesures d’estalvi d’aigua addicionals que procurin compensar les mesures d’aigua equivalents destinades al reg, incloent-hi si cal el tancament de les dutxes.

Per conèixer els detalls concrets de com gestionar l’aigua en les instal·lacions esportives municipals cal que cada club s’adreci al seu consistori per conèixer les mesures adoptades per l’Ajuntament.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.