Agraïment i bons desitjos
Selecció Absoluta | 30/12/2011
La Federació Catalana de Futbol agraeix a tots els que han fet possible aquest partit i us desitja un 2012.
Agraïment i bons desitjos
La FCF vol agraïr a tothom que ha fet possible la disputa del partit d'avui contra Tunísia. Els patrocinadors que des de sempre han cregut en la Federació i la selecció del nostre país; els jugadors, que no han dubtat en posar-se la samarreta per defensar els nostres colors; les institucions, que han entès perfectament que aquest era un veritable "compromís de país"; als mitjans de comunicació, que han donat cobertura i importància a la nostra selecció; al públic que no va deixar d'animar els 90 minuts convertint el partit en una autèntica festa; als presidents de clubs que han volgut estar al costat de la seva selecció com a màxim mandataris del futbol català; als federats que senten com a pròpia aquesta, la seva federació; i per últim als treballadors i col·laboradors de la FCF que amb la seva feina han fet que aquest partit de tots, sigui una realitat.

A tots vosaltres, als que heu fet possible aquest partit, i als qui, encara de lluny heu animat i recolzat aquest partit, volem desitjar-vos un 2012 ple de bones notícies per Catalunya i tots vosaltres.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.