Alexia Mayer, nova àrbitre Assistent de Primera Divisió Femenina
Notícies Generals | 27/05/2024
L’àrbitre catalana, Alexia Mayer, ha aconseguit l’ascens com a àrbitre assistent a la Lliga F i formarà part de la màxima categoria del futbol femení.
Alexia Mayer, nova àrbitre Assistent de Primera Divisió Femenina

L’arbitratge femení català està d’enhorabona. Alexia Mayer Calvo (Terrassa, 2001) formarà part a partir de la propera temporada de la plantilla d’àrbitres assistents de la Lliga F, la màxima categoria del futbol femení a nivell estatal. Mayer Calvo, de la delegació del Vallès Occidental, és membre del CTA de l’FCF des de la temporada 2017-2018. La temporada passada va ser l’inici de la seva gran evolució dins l’arbitratge amb l’ascens a la Tercera Federació masculina i a la Primera Federació femenina. 

Enguany, Alexia ha fet una gran temporada amb partits i actuacions de mèrit com la designació en l’anada del play-off d’ascens a Lliga F entre l’Alhama Club de Futbol i el CA Osasuna. La notícia que li ha arribat mitjançant el correu mentre entrenava ha estat un moment d’emoció que l’ha celebrat amb la família i els amics. “M’he enterat per un missatge de correu quan estava entrenant i he trucat corrents als meus pares, parella i amics i he al·lucinat, m’he emocionat molt. Encara penso que no és veritat i no m’ho crec” reconeix Mayer.

Per l’àrbitre catalana aquest ascens és un premi a la constància i a la dedicació al món de l’arbitratge des de fa ja més de 7 anys. “Vull gaudir de l’arbitratge i fer d’això el meu treball i dedicar-m’hi tot el temps que pugui” assegura Alexia, qui va començar a dirigir partits com un repte gràcies a una captació d’àrbitres. “Vaig començar com un repte amb les meves amigues, perquè sóc introvertida i tímida i van venir a fer una jornada de futbol, i van fer captació d’àrbitres a l’equip on jugava” assegura la vallesana que vuit anys després d’aquest repte ha aconseguit el somni de tota àrbitre que s’inicia en l’arbitratge.