Amposta vibra amb els play-off d’ascens a la Divisió d’Honor Infantil
FS Notícies | 26/06/2021
La Televisió de l’FCF ha viscut al Pavelló Municipal d’Amposta els tres partits corresponents al play-off d’ascens a la Divisió d’Honor Infantil de futbol sala amb triomfs del CFS Balaguer Vedruna, de l’AEE Vedruna Puigcerdà i del FS Sant Joan de Vilassar.

Punt final a la temporada. La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins a les Terres de l’Ebre per oferir en directe els tres partits corresponents al play-off d’ascens a la Divisió d’Honor Infantil des del Pavelló Municipal d’Amposta. Tres enfrontaments emocionants que han servit per tancar aquest cap de setmana de futbol sala amb la disputa dels play-off d’ascens a les Divisions d’Honor Base de futbol sala i amb el de la categoria Aleví ja disputat. En categoria Infantil, el CFS Balaguer Vedruna, l’AEE Vedruna Puigcerdà i el FS Sant Joan de Vilassar han aconseguit el passaport cap a la Divisió d’Honor Infantil la temporada vinent.

CFS BALAGUER VEDRUNA
5 - 3
FS TECNOVIT ALFORJA

La primera final de la categoria Infantil ha començat amb molta intensitat, amb moltes anades i tornades i amb oportunitats de gol pels dos equips. La llauna del marcador l’ha oberta el Tecnovit Alforja per mitjà del seu capità, Edgar Mañas, qui ha aprofitat una passada en llarg per batre la sortida del porter rival. El Vedruna Balaguer no s’ha arronsat i la resposta ha arribat de pressa, ja que dos minuts més tard, Genís Mercé ha col·locat les taules al marcador. Un resultat que s’ha mantingut fins al tram final de la primera part quan s’ha passat d’un possible 1 a 2, amb una falta indirecta que Adrià Lunar ha evitat el gol sota pals, al dos a un del conjunt lleidatà. Robert Pedra, el golejador del Vedruna Balaguer, ha finalitzat de forma magistral un contraatac per col·locar el 2 a 1 i encara abans del descans, Ekaitz Garcia ha establert el 3 a 1, marcador amb el qual s’ha arribat a la mitja part.

A la represa, el Tecnovit Alforja ha intentat capgirar la dinàmica del partit mitjançant possessions llargues, però el Balaguer Vedruna, aprofitant els errors i les pèrdues de pilota, ha estat capaç de marcar el quart per mitjà de Genís. I quan el Tecnovit Alforja semblava tocat i enfonsat, els del Baix Camp han ressuscitat amb dues dianes pràcticament seguides d’Edgar Mañas, que ha aprofitat un penal i una falta directa per col·locar el 4 a 3 al marcador amb cinc minuts encara per jugar. Amb tot obert, un error de concentració a la defensa del Tecnovit Alforja, l’ha aprofitat Ekaitz Garcia per marcar el definitiu 5 a 3, resultat amb el qual s’ha arribat al final del partit.

AEE VEDRUNA PUIGCERDÀ
2 (5) - 2 (4)
EFS PALAFOLLS

Lliçó magistral de futbol sala el que han presentat al Pavelló Municipal d’Amposta l’AEE Vedruna Puigcerdà i l’EFS Palafolls, amb una gran demostració de joc tàctic i tècnic que ha fet gaudir al públic. El guió de la primera meitat ha estat amb els de Puigcerdà dominant l’esfèrica davant un Palafolls tancat al darrere, sent fort en defensa i sortint al contraatac. Fruit d’una recuperació a primera línia d’atac, l’EFS Palafolls s’ha avançat en el marcador. Oriol Pons ha robat la pilota a primera línia d’atac i ha definit de forma espectacular per marcar el 0 a 1. Tot i aquest gol, el Vedruna Puigcerdà ho ha seguit provant i primer, Pol Falomí ha estavellat la pilota al pal, però a la següent jugada, no ha perdonat i ha empatat el matx al minut 23. Amb l’embranzida i l’emoció d’aquesta diana, i encara abans del descans, Biel Marcos, amb un gran control orientat a la posició de pivot, ha servit per marcar el 2 a 1, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

A la represa, l’escenari del partit ha canviat quan a l’equador del segon temps, l’EFS Palafolls ha intentat l’empat amb el porter-jugador. Dit i fet. A la primera acció de superioritat, Javier Nocete ha col·locat les taules al marcador. Amb l’empat a dos, l’EFS Palafolls ha seguit provant-ho amb porter-jugador i la dinàmica del matx ha capgirat, tot i que el marcador no s’ha mogut més i la final s’ha decidit a la tanda de penals. L’EFS Palafolls ha tingut el primer match-ball per guanyar però ha fallat. No ho ha fet Francesc Taboada, que al sisè penal ha donat la victòria a l’AEE Vedruna Puigcerdà.

FS RIPOLLET
2 - 3
FS SANT JOAN DE VILASSAR

Molta intensitat en el joc durant els primers 25 minuts de partit entre el FS Ripollet i el FS Sant Joan de Vilassar, en què les defenses s’han imposat als atacs i cap dels dos equips ha tingut un domini clar de la pilota. El FS Sant Joan de Vilassar s’ha avançat en el marcador per mitjà de Pol Pujadas al minut 6, i al minut 20, Gael ha augmentat diferències. La resposta del FS Ripollet no s’ha fet esperar i a la següent jugada, Denis Ruiz ha marcat l’1 a 2, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

A la segona part, el FS Ripollet ha fet un pas endavant i ha disposat d’ocasions per empatar el matx, però entre el porter Checa i el desencert de cara a porteria, la igualtat en el marcador no ha arribat i el FS Sant Joan de Vilassar ha estat capaç de marcar el tercer després d’una gran acció individual d’Enric. L’emoció s’ha mantingut fins al darrer segon, ja que Rubén Moreno ha marcat el 2 a 3 encara amb dos minuts per disputar. Tot i això, el resultat ja no s’ha mogut més i el FS Sant Joan de Vilassar ha celebrat l’ascens de categoria.