Andalusia sub 19 femenina de futbol sala s'adjudica els tres primers punts del Campionat d'Espanya
FS Notícies | 27/12/2019
La Selecció d'Andalusia ha signat un gran enfrontament davant la Selecció de Navarra sub 19 femenina de futbol sala i s'emporta els 3 primers punts del grup després de guanyar per 5 a 0.

ANDALUSIA
5 - 0
NAVARRA
ANDALUSIA
Eva González, Ana Mayoral, Alejandra Rochel, Cecilia Zarzuela, Laura Dávila, África Lozano, Josefa Rosillo, Laura Saucedo, Sandra Martín, Noelia Ma. Nogales, Sandra García i Marta García.
NAVARRA
Cristina Becas, Teresa Martínez, Daniela Vitas, Sara Cerdan, Irati Amostegui, Ainhoa Quesada, Irati Oneca, Ana Labayen, Nerea Santesteban, Naiara Villanueva, Maider Oses i Maria Oficialdegui.
1-0 Cecilia Zarzuela (9'); 2-0 Sandra Martín (12'); 3-0 Sandra Martín (25'); 4-0 África Lozano (30'); 5-0 Sandra Martín (36').

Arnau Ayala i Francisco Gómez (àrbitres principals) i Ana Carretas (jutge de taula)

Espectadors: 300 persones

Andalusia domina de principi a fi i s’emporta els 3 primers punts. La selecció andalusa sub 19 femenina de futbol sala ha mostrat la seva candidatura al Campionat d’Espanya guanyant per un contundent 5 a 0 davant la Selecció de Navarra en un partit que s’ha decidit a partir dels primers 10 minuts. Amb aquesta victòria, les andaluses sumen els 3 primers punts de la competició i ja esperen a Catalunya per jugar-se el bitllet a la fase final. El partit entre Catalunya i Andalusia serà el dissabte 28 de desembre de 2019 a partir de les 12.00 hores i es podrà seguir en directe a través del portal web de la Federació Catalana de Futbol.

La Selecció de Navarra ha plantejat problemes en els primers minuts. Les navarreses han plantejat una forta pressió que ha arribat a incomodar a les andaluses, però conforme han passat els minuts, a través de possessions llargues i de moure a les rivals, han començat a agafar el pes del partit. I d’aquesta manera, el gol. Cecilia Zarzuela ha obert la llauna del marcador al minut 9 i sense temps de reacció, Sandra Martín, amb l’ajuda d’una defensa rival, ha establert el 2 a 0, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

La Selecció d’Andalusia s’ha mostrat molt segura durant tota la segona part. Les andaluses han dominat a plaer el segon temps, tenint la pilota i creant les ocasions de gol davant d'una Navarra combativa, que ho ha intentat en tot moment però que no ha trobat la recompensa del gol. Sí que l'han trobat les andaluses, amb altra cop com a protagonista a Sandra Martín, autora del 3 a 0 i després d’un gran contraatac, África Lozano ha marcat el quart. Ja a les acaballes, Martín, firmant un hat-trick, ha establert el definitiu 5 a 0 deixant molt bones sensacions pel conjunt andalús.

El segon partit de les fases prèvies del Campionat d’Espanya, igual que en el primer, ha comptat amb les presències del director de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle; del cap del CTAFS de l’LCFS, Marcelino Blázquez; del directiu de la Federació Catalana de Futbol, Albert Montull; del secretari del Comité Nacional de Futbol Sala de la Real Federació Espanyola de Futbol, Paco Sedano; de la seleccionadora nacional femenina de futbol sala, Clàudia Pons; del president de la Federació de Navarra de Futbol, Rafa Del Amo; i el president de la Federació d’Andalusia de Futbol, Pablo Lozano.

Per tal de poder seguir els resultats dels partits, així com les notícies relacionades amb aquesta fase prèvia, està disponible un apartat específic a la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol al qual es pot accedir a través del bàner situat a la portada de futbol sala del portal web, o bé, fent clic aquí.