Aragó, la primera selecció en puntuar
FS Notícies | 15/01/2016
Amb el partit entre les seleccions de Melilla i Aragó s’ha iniciat la fase prèvia del Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials sub 16 que es disputa a Mataró, on els tres primers punts se’ls han emportat els aragonesos.

MELILLA 2 - 10 ARAGÓ

MELILLA: Issam Sameri Mohamed, Iarley Prado Medina, Sufian Mohamed Mohand, Ali Ali AL-Lal, Ussama Ahmed Ouzzani, Diego Soler Ahmad, Daniel González Quesada, Raúl López Belmonte, Mohamed Ahmed Chaib, Carlos Cañadas Morales, Mohamed Benatman Ahmed i Yunes Mimun Embarek.

ARAGÓ: Daniel Álvarez Sueldo, Alfonso Barcelona Soria, Diego De LaTorres Carrera, Marcos Forga Gracia, Javier Fuertes Ezquerro, Alberto Inés Medina, Alejandro Laviña García, Jorge Obis Aparicio,  José Luís Peña Blasco, Adrián Pereira Oliveros, Jorge Revilla Mata i Luís Terraz Badia.

ÀRBITRES: Rogelio Pacheco Gómez, Javier Cano Gálvez i Rocío Calvià Valencia.

GOLS: (1a part) 0 – 1 José Luís Peña (min. 4), 0 – 2 Jorge Obis Aparacio (min 18), 0 – 3 Marcos Forga Gracia (min. 18), 0 – 4 Alejandro Laviña García (min. 19), 0 – 5 Alejandro Laviña García (min. 19). (2a part) 0 – 6 José Luis Peña (min. 1), 0 – 7 Marcos Forga Gracia (min 4), 1 – 7 Raúl López Belmonte (min. 11), 1 – 8 Alberto Inés Medina (min. 12), 1 – 9 Alberto Inés Medina (min. 13), 1 – 10 Alejandro Laviña García (min. 15) i 2 – 10 Yunes Mimun Embarek (min. 19).

SEU: Pavelló Municipal Teresa Maria Roca (Mataró).

CRÒNICA: La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol ha estat l’encarregada d’organitzar la fase prèvia del Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials sub 16. En el grup de Catalunya, queden englobades les seleccions autonòmiques de Melilla i Aragó.

Precisament les dues seleccions visitants han estat les primeres en obrir aquesta fase prèvia que es disputa al Pavelló Municipal Teresa Maria Roca, de Mataró.

A les 12 hores les seleccions de Melilla i Aragó han fet la sortida de joc net i els primers minuts de joc han estat molt desordenats, amb els jugadors de Melilla esperant a mitja pista mentre els aragonesos han sortit a pressionar, obtenint les seves primers ocasions del partit.

La dificultat dels locals per sortir a la pressió dificultava la seva tasca però, a còpia d’anar-ho intentant, Melilla s’ha començat a despertar amb una magnífica jugada, en els primers minuts, que ha estat una ocasió de gol que ha aturat el porter. Tot i així, el domini continuava sent aragonès i Melilla esperava atenta qualsevol error defensiu per aprofitar-se’n.

En el minut 4, José Luís Peña ha obert el marcador pels aragonesos. A la següent jugada, Melilla ha tingut l’empat en els peus, però l’esfèrica ha pentinat el pal. Arribats a aquest moment, la intensitat ha pujat per part d’ambdues seleccions i les oportunitat anaven d’una porteria a l’altre.

A partir d’aquí, Melilla ha deixat de quedar-se tancada al darrera i això ha provocat que el partit hagi estat més obert i hagin començat a fluir les oportunitats, donant un joc vistós. Fruit de la insistència i de les oportunitats, els aragonesos han marcat, a dos minuts pel final, el segon gol que els hi ha donat més avantatge en el marcador.

Però, quan semblava que el temps passaria ràpid per arribar al mig temps per agafar aire, han arribat els millors moments per Aragó que, en dos minuts, han marcat tres gols consecutius que han deixat el partit molt encarat.

A la represa, sense quasi temps per col·locar-se en pista, un mal rebuig de Melilla l’ha aprofitat Aragó per fer pujar el 0 a 6 en el marcador. Tot i la superioritat, Melilla s’ha mantingut molt lluitadora però sense trobar el camí a la porteria degut al bon posicionament defensiu d’Aragó a la pista.

Fruit de la pressió i de les jugades col·lectives, Aragó ha aconseguit finalitzar-ne, poc després, una més, que ha suposat el setè gol.

A mesura que passaven els minuts les ocasions per Aragó no cedien i Melilla, cada vegada més cansada, tenia més dificultats per trobar alguna oportunitat.  Tot i així, en el minut 11, Raúl López, amb un xut llunyà ha enviat l’esfèrica al fons de la xarxa, marcant el primer gol per Melilla.

Els aragonesos no han abaixat els braços en cap moment i han continuat creant oportunitats i materialitzant-les. El jugador Alberto Inés ha realitzat dues jugades consecutives que han suposat dos gols més per la seva selecció. Poc després, ha arribat el desè per Aragó que Melilla ha intentat suavitzar amb un gol de Yunes Mimun que ha deixat el 2 a 10 final.