Arenys de Munt inicia l’any de l’LCFS en directe
FS Notícies | 11/01/2020
La Televisió de l’FCF ha viscut al Pavelló Municipal Nou d’Arenys de Munt el dotzè capítol de la temporada amb el partit entre el CFS Arenys de Munt – CFS Premià de Dalt, Sènior de la Primera Divisió femenina de futbol sala, amb victòria de les visitants per 1 a 2.

L’LCFS en directe estrena les retransmissions del 2020 amb un partit femení. La Lliga Catalana de Futbol Sala en directe ha protagonitzat aquesta tarda el dotzè capítol de la temporada, continuant amb la iniciativa impulsada la temporada anterior de l’LCFS de la Federació Catalana de Futbol de retransmetre partits de la competició en streaming.

La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins al Pavelló Municipal Nou d’Arenys de Munt per viure en directe el CFS Arenys de MuntCFS Premià de Dalt, Sènior de la Primera Divisió femenina de futbol sala, i que ha acabat amb victòria de les visitants per 1 a 2, un partit vibrant i emocionant fins a l'últim segon que reafirma al CFS Premià de Dalt al lideratge de la classificació amb 28 punts.

Per aquesta retransmissió de l’LCFS en directe, l’encarregat de posar veu a l’anàlisi tècnic han estat el seleccionador català Infantil i Aleví, Gerard Pusó.

CFS Arenys de Munt – CFS Premià de Dalt | Sènior Primera Divisió femenina – Jornada 11 (BCN Gr.1)

El CFS Arenys de Munt ha realitzat una gran primera part, on només li ha faltat el gol. Tot i rebre al líder de la categoria, les locals han sortit molt valentes al partit, amb una forta pressió i incomodant la sortida de pilota del CFS Premià de Dalt, que no ha trobat solucions fins a l’equador del primer temps. L’entrada d’Annita Herrando i de Berta Vilamala, ha injectat qualitat a les líders. Tot i això, l’Arenys de Munt ha estat qui ha tingut les ocasions més clares de la mà d’Èlia Navarro, que s’ha topat amb la portera visitant. D’aquesta manera, el marcador no s’ha mogut en el primer temps.

Un doblet de Berta Vilamala decideix la balança. El CFS Premià de Dalt és l’equip menys golejat de la categoria i avui ho ha demostrat amb el gran nivell de les porteres, providencials durant tot el partit per mantenir la porteria a zero fins al darrer minut. A més, també han mostrat tenir molta efectivitat sobretot amb Berta Vilamala, l’autora dels dos gols d’avui que ha col·locat el 0 a 2 al marcador, seguint com a segona màxima golejadora de la categoria amb 12 dianes en només 11 partits. El CFS Arenys de Munt ho ha seguit intentant i ha trobat recompensa a l’últim minut gràcies a la diana de Paula Sánchez quan jugaven amb portera-jugadora, però ja no ha quedat temps per a res més. Al final, victòria visitant per 1 a 2 que manté al CFS Arenys de Munt en zona perillosa mentre que el CFS Premià de Dalt es reafirma al capdavant de la taula amb 28 punts.