Arriben les lligues lúdiques a l'FCF
F. Base | 04/08/2023
La nova modalitat de competició neix amb l'objectiu de gaudir del futbol i futbol sala, sense ascensos ni descensos, en format mixt.
Arriben les lligues lúdiques a l'FCF

La temporada esportiva 2023-2024 és a la cantonada i arriba amb novetats a les competicions de l'FCF. Engegaran les lligues lúdiques de futbol i futbol sala, després de la seva aprovació per part de l'Assemblea General Ordinària. Es tracta d'un model de competició sense ascensos ni descensos, en format mixt i dins d'un ambient de diversió i gaudi.

Les lligues lúdiques de futbol, en categoria Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet

Les competicions lúdiques de futbol comprenen quatre categories: Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet. Hi haurà l'opció de triar entre futbol 7 o futbol 11, en els equips de categoria Infantil i Cadet. La nova competició comptarà amb una llicència pròpia i els entrenadors hauran d'assolir la titulació mínima 'UEFA Grassroot leader'. La quota d'equip estarà subvencionada al 100%, i els preus d'arbitratge reduïts, igual que els partits amistosos. La data màxima d'inscripció és el 7 de setembre.

DATA MÀXIMA INSCRIPCIÓ EQUIPS  7 de setembre de 2023

Un cop estiguin inscrits els equips, es conformaran grups reduïts. Aquests seran de pocs equips i la competició s'organitzarà en dues fases, la primera per proximitat geogràfica, i la segona, per nivell de competició. Les inscripcions seran aptes per als jugadors estrangers, sense la documentació requerida per la FIFA. 

Les lligues lúdiques de futbol sala, en categoria Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil

En aquesta modalitat, hi haurà les categories Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil. La raó de ser de les competicions lúdiques de futbol sala també és la d'incentivar la disciplina, a través de lligues sense la pressió de guanyar i perdre. D’aquesta manera, els equips es podran inscriure a la lliga lúdica per competir contra conjunts del seu nivell. La data màxima d'inscripció serà el 12 de setembre.

DATA MÀXIMA INSCRIPCIÓ EQUIPS  12 de setembre de 2023

Les lligues lúdiques de futbol sala estaran formades per grups d’entre 6 i 8 equips i tindran dues fases: la primera fase d’octubre a gener i la segona fase del febrer al maig.

A més, la Lliga Catalana de Futbol Sala subvencionarà part de l’arbitratge de les lligues lúdiques, amb preus reduïts.

 

  

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.