Badalona, Cornellà i Manresa superen els quarts de final de la fase autonòmica de la Copa Federació
Notícies Generals | 11/08/2024
Els badalonins s’enfrontaran al Sabadell en semifinals, que estava exempt en la primera ronda, i per l’altra banda del quadre cornellanencs i manresans

Primers partits oficials de la temporada 2024-2025. La fase autonòmica de la Copa Federació ha arrencat amb la disputa dels quarts de final aquest dissabte. El CE Manresa s’ha imposat contra l’AE Prat (1-2), el CF Badalona davant la UE Tona (3-0), i la UE Cornellà ha superat el Reus FC Reddis a la tanda de penals. El CE Sabadell FC era l’únic equip exempt de disputar la primera ronda tal com va determinar el sorteig.

AE Prat 1-2 CE Manresa

Partit d’alt voltatge entre dos equips que aquesta temporada, a priori, competiran per disputar la promoció d’ascens a la Segona Federació. Força oportunitats pels dos equips en els primers compassos. Reche i Costa pel Manresa i Hector i Gustavo pel Prat. Tot i això, ha estat l’equip del Baix Llobregat qui ha inaugurat el marcador amb la diana d’Alex Sanchez. Just abans del descans, però, han empatat els manresans a càrrec de Moha.

En la segona meitat, l’equip dirigit per Mikel Azparren ha aprofitat un córner a favor rematat per Reche per capgirar el marcador en el minut 50. A partir d’aquí els potablava han intensificat els atacs a la recerca de l’empat, però el CE Manresa ha defensat amb dents i ungles el marcador. El vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Josep Maria Espasa, ha presenciat en directe l’enfrontament.

CF Badalona 3-0 UE Tona

Superioritat badalonina. El CF Badalona és un dels equips que més ha revolucionat el mercat de fitxatges de la Tercera Federació. En l’eliminatòria contra la UE Tona no ha donat cap opció al conjunt rival. Dani Homet ha obert la llauna en el minut 37.

A la represa, Mario ha marcat el segon en els primers compassos. El partit ja pràcticament s’ha posat coll amunt pel Tona amb l’expulsió del porter Aroca. Just abans d’acabar, Alvaro Vazquez ha anotat el tercer i definitiu. Com a representant de la Federació Catalana de Futbol en el partit hi ha assistit el directiu, Jaume Plaza.

Reus FC Reddis 1 (2)-(4) 1 UE Cornellà

Era l’única de les tres eliminatòries amb diferència de categoria entre els equips. El Reus Reddis, Tercera Federació, i el Cornellà, Segona Federació. Tot i això, ha estat un enfrontament molt igualat. Pol Fernandez ha avançat els reusencs en el minut 6 de joc.

Ha estat un partit travat, amb poques oportunitats clares de gol. En els darrers compassos el Cornellà ha avançat línies i a la sortida d’un córner Peñalba ha fet l’empat poc abans del xiulet final. La tanda de penals ha decidit el vencedor de l’enfrontament, que ha caigut del cantó visitant. El directiu de la Federació Catalana de Futbol, Miquel Piñol, ha assistit al matx.