Balears arrenca amb una treballada victòria contra l'Aragó
El combinat sub 16 balear ha debutat al Campionat d’Espanya amb una victòria per 3 a 0 contra l’Aragó amb un doblet de Madou Traoré.
BALEARS
3 - 0
ARAGÓ
BALEARS
Mario Klimek, Miguel Calatayud, Lucas Sánchez, Lluc Jhardí (Joan Bauza, 59’), Javier Olaizola, Pau Aguiló, Madou Traoré (José Antonio Ramón, 68’), Nicolás Barattucci (Daniel Ramos, 59’), Miquel Gelabert (Klayver De Oliveira, 68’), Ismael Muñoz i Alejandro Garcia (Nil Febrer, 72’).
ARAGÓ
Lucas Olmos, Lucas Ruesca, Miguel De Lope (Izan Ruiz, 41’), Diego Hernández, Daniel Cantero, Sergio Sánchez (Hugo Barrachina, 57’), Jorge Sanjuan (Alejandro Monserrate, 25’), Alejandro Mariblanca, Tomás Liarte (Álvaro Palacio, 25’), Nicolás Navarro (Iker Abad, 41’) i Iván Palos.
Nicolás Barattucci (1-0, 16’); Madou Traoré (2-0, 34’; 3-0, 65’).

Bernat Mas Soler (àrbitre principal); Ignacio Torres Soriano i Pau López Herrera (àrbitres assistents); i Arnau Massana Martín (4t àrbitre).

La Selecció Balear sub 16 masculina ha derrotat per 3 a 0 l’Aragó en la seva estrena al Campionat d’Espanya, que s’està celebrant a l’Estadi Miquel Coromina i Moretó, a Banyoles. El bloc balear ha exhibit una gran versió i s’ha imposat amb solvència a un rival que ha intentat sense èxit capgirar el marcador fins al xiulet final. Cal recordar que el combinat aragonès va caure golejat per 0 a 7 contra Catalunya en la jornada de divendres.

L'equip balear ha dominat el duel des del primer moment, pressionant amunt i recuperant la pilota a prop de l’àrea rival. D’aquesta manera, quan només s’havien jugat 10 minuts, els vermells s’han avançat en el marcador gràcies a una diana de Sergi Frau, que ha aprofitat un desajust defensiu aragonès per anotar la primera diana del duel. Els balears han seguit assetjant la porteria contrària i, fruit d’aquest plantejament, han ampliat diferències poc després. Tomás Liarte ha superat Mario Klimek amb un xut amb rosca ajustat al pal, col·locant la pilota lluny del seu abast.

Després del descans, l’Aragó, sota una intensa pluja, ha donat un pas endavant amb l’objectiu de marcar ràpidament un gol per entrar de nou en el partit, però Balears, amb les línies juntes, ha desactivat les seves arribades. Ens els últims 20 minuts, el combinat blanc s’ha abocat a l’atac per intentar una remuntada cada cop més difícil, però no ha trobat la manera de superar el mur rival. Balears ha aprofitant els espais que ha deixat l’Aragó a la seva esquena per marcar el definitiu 3 a 0, obra de Madou Traoré, que ha finalitzat un contraatac de manual conduit per Ismael Muñoz. Així doncs, meritòria victòria dels balears per iniciar el seu camí al Campionat d’Espanya.