Barça B, Sabadell i Rubí, semifinalistes de la Copa Catalunya Absoluta
Notícies Generals | 07/10/2015
Aquests tres equips han superat als seus rivals en els quarts de final i s’han classificat per disputar les semifinals de la Copa Catalunya Absoluta.

El FC Girona va ser el primer equip en classificar-se per a les semifinals de la Copa Catalunya Absoluta el passat 30 de setembre. Els altres clubs que l’acompanyaran seran el FC Barcelona B, el CE Sabadell FC i la UE Rubí. El primer partit de la nit ha estat entre la UE Rubí i la UE Llagostera, on els locals s’han imposat per un ajustat 1 a 0 gràcies al gol d’Adrià Grau en el minut 27.

En el partit entre el CF Reus Deportiu i el CE Sabadell FC s’han vist tres gols, amb victòria dels arlequinats per 1 gol a 2. José Antonio Ruiz ‘Pirulo’ s’ha avançat en el marcador als vint minuts de joc, però onze minuts més tard, Fernando Rodríguez ha empatat el partit. Amb l’1 a 1 s’ha arribat al descans i no ha estat fins al temps afegit (min. 92) que Àlex Cortell ha marcat el definitiu 1-2. El president de la FCF, Andreu Subies, ha presenciat en directe el partit.

Finalment, l’enfrontament entre la UE Figueres i el FC Barcelona B ha acabat amb empat a 0 i els penals han hagut de resoldre el partit. Els blaugrana han estat més encertats en els llançaments -els gironins n’han fallat tres- i els homes de Gerard López s’han classificat per a les semifinals de la Copa Catalunya Absoluta. El directiu i delegat de la FCF a Girona, Jordi Bonet, ha presenciat el partit des de la llotja.