Barça i Marfil a la final de la Copa Catalunya
FS Notícies | 01/09/2012
Després de dues semifinals vibrants, el FC Barcelona i el Marfil Santa Coloma s'han col·locat a la gran final de la Copa Catalunya, després de superar a L'Hospitalet Bellsport i al Sala 5 Martorell.

La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol organitza la Fase Final de la Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala, el divendres 31 d'agost i el diumenge 2 de setembre al Pavelló Poliesportiu Nou de Santa Coloma de Gramenet (C/Mossèn Cinto Verdaguer, 24. Sta. Coloma de Gramenet).

El calendari previst per aquesta Fase Final és el següent:

SEMIFINALS

Divendres 31 d'agost de 2012

19 hores

FC BARCELONA  10 - 3 L'HOSPITALET BELLSPORT

FC BARCELONA: Jesús Nazaret, Jordi Torras, Ari Santos, Ángel Velasco, Sergio Lozano, Igor Lima, Saad Assis, Wilde Gomes,Francisco Sedano, Eric Martel, Jose María Mella i Javier Alonso.

HOSPITALET BELLSPORT: Julio Alberto Gracia, Guille Aubach, Javier Garcia, Mariano García, Juan Carlos López, David Alba, Àlex Verdejo, Pau López, Miguel Fontecha, Àlex Gimenez, David Macian i Carles Pedrero.

GOLS: 1 - 0 Sergio Lozano (min.1), 2 - 0 Sergio Lozano (min.2), 2 - 1 David Alba (min.4), 3 - 1 Eric Martel (min.6), 4 - 1 Eric Martel (min.8), 5 - 1 Igor Lima (min. 11), 6 - 1 Wilde (min.15), 6 - 2 Guille Aubach (min.22), 7 - 2 Igor Lima (min.25), 8 - 2 Javi Alonso (min.34), 8 - 3 Guille Aubach (min.36), 9 - 3 Aicardo (min. 37), 10 - 3 Chema (min.37).

ÀRBITRES: Marcelino Blázquez Sierra, Francesc Garcia-Donas Salvador, Enriue Blázquez Sierra i Roberto Cano Benito.

CRÒNICA: La Fase Final de la Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala ha donat el tret de sortida amb la primera semifinal que ha enfrontat al FC Barcelona contra L'Hospitalet Bellsport.
El gran número de públic que s'ha concentrat pel partit ha vibrat durant els primers minuts de joc gràcies al conjunts de gols que hi ha hagut fruit de les imprecisions en defensa, pròpies d'un partit en aquestes dates.
El FC Barcelona ha encarrilat molt aviat el partit quan, en el minut 8, ja anava guanyant per 4 a 1. Per la seva banda, L'Hospitalet Bellsportn no ha abaixat els braços en cap moment i ha continuat lluitant.
A l'inici del segon temps, L'Hospitalet ha agafat despistat al conjunt culé, posant el 6 a 2 al marcador. A partir d'aquest moment, el partit s'ha descontrolat i s'han vist clares ocasions per ambdós equips, on la diferència ha radicat en la finalització dels blaugranes.
El darrers 5 minuts del partit, i amb el marcador de 8 a 2, L'Hospitalet Bellsport ha jugat amb porter-jugador aconseguint el tercer gol del partit. Tot seguit, Aicardo i Chema han aprofitat dues errades en la circulació ofensiva i han aconseguit marcar els darrers i definitius gols del partit.
D'aquesta manera el Barça ha passat a la gran final de la Copa Catalunya que es disputarà diumenge.

21:15 hores

MARFIL SANTA COLOMA 9 - 1 SALA 5 MARTORELL

MARFIL SANTA COLOMA: Isaac Fernández, Alejandro Del Baco, Raul Ceni, Rubén González, Adolfo Fernández, Daniel Salgado, Albert Segura, David Busquets, Lluc Parera, Segio Sierra "Sepe", Rafa López, Jonathan Nascimiento i Roberto Fernández.

SALA 5 MARTORELL: Alejandro Madrid, Cristian Ariza, Javier Gómez, Fouad El Amrani, Marc Godall, Pau Albacete, Lahbib Elkhoulati, Admalic Akarkach, Àlex Borrego, Artur Rynes, Pol Goma, Said Nour i Sergio Blanco.

ÀRBITRES: Ivan Bel Pascual, Miguel Moreno Millan, Samuel Serrano Mata i Susana Cobo Moreno.

GOLS: 1 - 0 Adolfo (min.1), 2 - 0 Cristian (min.3)(pp), 3 - 1 Sergio Blanco (min.13), 4 - 1 Dani Salgado (min.23), 5 - 1 Adolfo (min.26), 6 - 1 David Busquets (min.29), 7 - 1 Adolfo (min.33), 8 - 1 Said (min.34) (pp), 9 - 1 Jhow (min.37).

CRÒNICA: La segona eliminatòria, ha començat amb la mateixa pauta que la primera. El Marfil, en els primers 3 minuts ha aconseguit l'avantatge al marcador amb tres gols molt matiners. Una vegada que el Sala 5 Martorell ha aconseguit treure's la pressió de sobre, ha dut la batuta del partit en els darrers minuts del primer temps i, de fet, ha estat llavors, quan ha aconseguit marcar el seu primer gol.
A la segona part, el Marfil ha sortit a recuperar el domini que havia perdut al final del primer temps, cosa que ha aconseguit i que ha acabat materialitzant al marcador.
Per la seva banda, el Martorell, amb un equip molt jove, no ha perdut l'esperança en cap moment i ha continuat lluitant fins al darrer moment.
Així doncs, el partit ha finalitzat amb el resultat de 9 a 1, per tant, el Sala 5 Martorell lluitarà demà pel 3r o 4t lloc, mentre que el Marfil Santa Coloma es planta a la gran final de la Copa Catalunya que, un anys més, l'enfrontarà contra el FCBarcelona.

3r i 4t LLOC

Diumenge 2 de setembre de 2012

14:00 hores

FINAL

16:30 hores

L'entrada és gratuïta.

El partit de la final serà transmès en directe per Esport 3.

NORMA REGULADORA

El Pla de Competició contempla que en cas d'empat al finalitzar el partit es passa directament a la tanda de penals, tant a semifinals, com al partit pel 3r i 4t lloc i la final. Els llançadors podran ser qualsevol jugador de l'equip.