Barça i Marfil repetiran final de la Copa Catalunya
FS Notícies | 04/09/2014
El FCBarcelona i el Marfil Santa Coloma passen les semifinals de la Copa Catalunya de Futbol Sala després de superar a L'Hospitalet i al Premià, trobant-se, de nou, a la gran final.

CFS COVER PREMIÀ DE MAR 4 - 10 MARFIL SANTA COLOMA

CFS COVER PREMIÀ DE MAR: Joel Soliano, Jordi Calderon, Mossaab Sarghini, Marc López, Andresito Montero, Mahamadou Baldeh, Antonio Cortés, Dani Márquez, Alejandro Rodríguez, Albert Carmona, Esteve Plana, Cristian Robledo, Vicente Mayor i Marcel Jorba.

Entrenador: Òscar Larrotcha

MARFIL SANTA COLOMA: Òscar Agustí, Rubén González, Adolfo Fernández, Dani Salgado, Albert Segura, Sergio Sierra, Lluc Parera, Eric Martel, Alex Perez, Alvaro Lacuesta, Rafa Lopez, Eric Perez, Alejandro Medina i Dídac Plana.

Entrenador: Xavier Passarrius

GOLS:  0 – 1 Dani Salgado (min. 4), 0 – 2 Dani Salgado (min. 11), 1 – 2 Gordillo (min. 12), 1 – 3 Sepe (min. 15), 1 – 4 Dani Salgado (min. 16), 1 – 5 Rafa López (min. 19), 2 – 5 Andresito (min. 19), 3 – 5 Gordillo (min. 19). (2a part)  4 – 5 Andresito (min. 7), 4 – 6 Rubén González (min. 32), 4 – 7 Rafa López (min. 37), 4 – 8 Rafa López (min. 37), 4 – 9 Adolfo Fernández (min. 19) i 4 – 10 Òscar Agustí (min. 20).

ÀRBITRES: Sr. Francesc Garcia-Donas, Sr. Miguel Moreno Millan, Sr. Moisés Barea Carrillo i Sra. Susana Cobo Moreno.

CRÒNICA: La segona semifinal de la Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala ha enfrontat al CFS Cover Premià de Mar i el Marfil Santa Coloma sabent que el guanyador s'enfrontaria a la gran final contra el Futbol Club Barcelona.

El partit ha començat amb el Cover Premià intentant buscar l'habilitat dels seus jugadors. Per la seva banda, el Marfil proposava un partit vistós amb molt de ritme. Dani Salgado ha estat qui ha inaugurat el marcador al rematar una sacada de córner. Els dos conjunts, molt verticals en el seu atac, mostraven un partit molt trepidant pel públic.

El Premià, amb una gran intensitat defensiva, ha arribat als deu minuts del partit amb cinc faltes. Un minut després, ha arribat la sisena falta i el conseqüent tir de deu metres l'ha acabat transformant Salgado. Amb el 0 a 2 en el marcador, ha estat Gordillo, a les files de Cover, qui ha escurçat les distàncies amb l'1 a 2.

Continuava l'anada i tornada d'ocasions però ha estat Sepe qui ha finalitzat una sacada de banda. A falta per quatre minuts pel descans, el golejador colomenc Dani Salgado, ha firmat el seu tercer gol al finalitzar un contracop portat per ell mateix. A falta d'un minut per finalitzar el primer temps, una bona jugada col·lectiva ha fet que Rafa, a passada de Nakata, ampliés les distàncies. Vint segons després, Andresito es plantava sol davant del porter colomenc per posar el 2 a 5.  Quan els dos equips esperaven el mig temps, Gordillo posava al seu equip dins del partit materialitzant el 3 a 5.

A la represa, els dos equips han sortit a buscar els seus objectius. El Cover ha aconseguit acostar-se al marcador i el Marfil ampliar la seva avantatge. Han estat els de Premià qui, a través d'Andresito, han deixat la semifinal oberta.

A falta de vuit minuts per finalitzar el partit, Rubén ha marcat, al segon pal, una jugada trenada de Marfil. Amb el resultat de 4 a 6, Cover Premià ha intentat remuntar el partit amb la figura del porter-jugador, però ha estat Rafa López, amb dues ocasions, qui ha esvaït aquestes possibilitats.

Adolfo, a falta de dos minuts, ha aconseguit el seu primer gol en el seu compte golejador. En aquests instants, els dos tècnics han mogut la banqueta donant minuts als que menys havien participat. Un d'aquets jugadors, Òscar Agustí, ha completat una magnífica diagonal, superant a dos defensors, per posar la pilota lluny de l'abast del porter.

Amb aquest gol, el marcador ha acabat amb el 4 a 10 final que ha donat l'eliminatòria al Marfil Santa Coloma. Per tant, cap dels dos equips favorits per arribar a la gran final de la Copa Catalunya han fallat. Per la seva banda, CFS Cover Premià i L'Hospitalet Bellsport lluitaran pel 3r i 4t lloc.

LES MILLORS FOTOGRAFIES DEL PARTIT:

L'HOSPITALET BELLSPORT 2 - 12 FC BARCELONA

L'HOSPITALET BELLSPORT:
Sergi Sin, Sergi Núñez, Victor Amores, Víctor Folque, Àlex Amador, Paco Alcántara, Eric Rodoreda, Pedro Sierra, Juan Manuel Amante, Pau Sellarès, Àlex Jiménez, Carles Pedrero i Sergio Ramos.

Entrenador: Xavier Ruiz

FC BARCELONA: Cristian, Aicardo, Gabriel, Dyego, Sergio Lozano, Bateria, Saad, Pol Pacheco, Wilde, Ferran Plana, Adrián Ortego, Rafa Usín i Paco Sedano.

Entrenador: Marc Carmona

GOLS: (1a part) 1 – 0 Juan Manuel Amante (min. 2),  1 – 1 Bateria (min.9), 1 – 2 Lozano (min. 10), 2 – 2 Victor Folque (min. 10), 2 – 3  Aicardo (min. 11), 2 – 4 Bateria. (2a part)  2 – 5 Bateria (min. 23), 2 – 6 Bateria (min. 28), 2 – 7 Wilde (min. 30), 2 – 8 Pol Pacheco (min. 32), 2 – 9 Adrián Ortego (min. 33), 2 – 10 Pol Pacheco (min.34), 2 – 11 Bateria (min. 36) i 2 – 12 Diego (min. 38).

ÀRBITRES: Sr. Ivan Bel Pascual, Sr. Sergio Mamolar Calvo, Sr. Roberto Mamolar Calvo i Sra. Nuria Fernández Novell.

CRÒNICA: La fase final de la Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala s'ha iniciat amb la semifinal que ha enfrontat a L'Hospitalet Bellsport i al FCBarcelona.

La primera ocasió de gol ha arribat en la primera jugada del partit per part de L'Hospitalet intentant sorprendre al Barça. Al minut 2, l'Hospitalet ha agafat al contracop al Barça i amb una bona galopada de Juan Manuel, que ha batut a Cristian, ha posat l'1 a 0 en el marcador. Els blaugranes no han tardat en moure ràpid la banqueta per intentar incorporar un alt ritme al partit que fins al minut 5, Bellsport ha aconseguit aguantar. El primer avís seriós del Barça ha estat de Gabriel, a l'estavellar la pilota al pal. Hospitalet anava defensant, amb suor, totes les acciones combinades del rival que, amb un Àlex Jiménez al bàndol local, ha estat un malson per l'atac barcelonista.

Al minut 9, aquest cop sí, una jugada col·lectiva del Barça ha fet que Bateria, lliure de marcatge, hagi pogut batre la porteria de L'Hospitalet. Tot seguit, ha estat Lozano qui, des de lluny, ha aconseguit capgirar el marcador.

Però poc ha durat l'alegria als blaugranes quan Víctor ha aprofitat un contracop per enviar al fons de la xarxa la pilota i tornar a deixar les taules en el marcador. Aicardo ha estat l'encarregat de trencar l'igualada i donar un cert avantatge als seus. Tot i així, L'Hospitalet ha continuat creant perill cada cop que aconseguia robar una pilota amb contraatacs molt ràpids. Això sí, el control de la pilota era blaugrana. A falta de dos minuts per la mitja part, ha estat Bateria qui ha posat al seu equip amb dos gols de diferència, arribant, d'aquesta manera, amb el 2 a 4 al descans.

A la represa, el Futbol Club Barcelona ha sortit amb ganes de materialitzar les ocasions i L'Hospitalet ha intentant aprofitar les contres que els blaugranes li concedien. Ha estat, de nou, Bateria, i per dos cops consecutius, qui ha donat més marge en el marcador als seus.

Amb un Barça molt efectiu, que anava comptant les seves ocasions com a gols, Wilde, Pol Pacheco i Adrián Ortego han estat els encarregats, en 4 minuts, de posar quatre gols més en el marcador. Temps en el qual Marc Carmona ha aprofitat per donar minuts als més joves de la convocatòria i repartir minuts mentre que els de Xavi Ruiz patien el ritme que han aguantat durant la primera meitat.

A falta de quatre minuts, un Bateria en estat de gràcia ha marcat el seu cinquè gol. Poc després, Diego ha aprofitat una jugada col·lectiva per fer el gol que tancaria el partit.

Amb aquest resultat s'ha arribat al final de la primera semifinal, amb el FCBarcelona com a primera equip finalista.

Totes les fotografies de les semifinals disponibles a la galeria d'imatges de la portada de Futbol Sala.