Bellsport i Barça, a la ‘Final a Vuit’ de la Copa d’Espanya Juvenil de futbol sala
FS Notícies | 07/06/2021
El Bellsport va guanyar 6 a 2 davant l’UD Las Rozas i el Barça 1 a 10 davant el Pirineos S. Corazón. Per altra banda, el Sala 5 Martorell va caure eliminat a la pista de l’Inter Movistar FS del play-off a Segona RFEF Futsal i la CD La Concòrdia va perdre a la pista del Joventut d’Elx per l’ascens a Primera RFEF Futsal femenina.
AE Bellsport

Bellsport i Barça, la cara; Sala 5 Martorell i CD La Concòrdia, la creu. Aquest cap de setmana s’ha disputat la Fase Prèvia de la Copa d’Espanya Juvenil de futbol sala, amb la classificació dels equips catalans, Bellsport i Barça, a la ‘Final a Vuit’; el play-off d'ascens a Segona RFEF Futsal, amb l'eliminació del Sala 5 Martorell després de perdre 7 a 5 a la pista del filial de l’Inter Movistar FS; i el play-off d'ascens a Primera RFEF Futsal femenina, amb la derrota del CD La Concòrdia per 6 a 0 davant el Joventut d’Elx i abandona el somni de l’ascens.FC BarcelonaVictòries contundents de Bellsport i de Barça

Marcant territori abans de disputar la ‘Final a Vuit’. El Bellsport va rebre, el dissabte a la tarda, a l’UD Las Rozas per disputar-se un lloc pels quarts de final de la Copa d’Espanya Juvenil de futbol sala, i els d’Hospitalet de Llobregat van guanyar per un clar 6 a 2.

Per la seva banda, el Barça també va fer els deures i va guanyar per un contundent 1 a 10 a la pista del Pirineos S. Corazón de Saragossa, obtenint el bitllet per a la ‘Final a Vuit’ de la Copa d’Espanya Juvenil de futbol sala que es disputarà l’11, el 12 i el 13 de juny a Torrejón de Ardoz.

En els quarts de final, el Bellsport s’enfrontarà a l’O Parrulo Ferrol FS mentre que el Barça jugarà contra Aljucer ElPozo Murcia, amb possible encreuament a les semifinals dels equips catalans.FC BarcelonaEl Sala 5 Martorell cau amb el cap ben alt

El Sala 5 Martorell s’acomiada del somni després de perdre per 7 a 5 a la pista del filial de l’Inter Movistar FS, en el play-off d’ascens a Segona RFEF Futsal. El conjunt de Victor González va ser capaç de refer-se a un mal inici de partit, en què els locals es van col·locar amb un 3 a 0. Tot i això, i abans del descans, Ramon i Fouad van col·locar el 3 a 2 al marcador. Fins i tot, a l’inici de la segona part, Fouad va empatar el partit, però en el tram final, amb anades i tornades, els locals van acabar guanyant 7 a 5.Sala 5 MartorellEl CD La Concòrdia perd amb el Joventut d’Elx

El Joventut d’Elx, botxí de l’AE Les Corts UBAE a la primera eliminatòria d’ascens a Primera RFEF Futsal femenina, va guanyar 6 a 0 davant el CD La Concòrdia i les il·licitanes disputaran, aquest cap de setmana, l’última i definitiva eliminatòria del play-off contra el Marín Futsal, a partit únic.CD La Concòrdia