Bona carta de presentació en el debut de Catalunya sub 14 masculina de futbol sala
FS Notícies | 17/04/2024
La Selecció Catalana sub 14 masculina de futbol sala ha guanyat 0 a 9 davant Castella-La Manxa en el debut al Campionat d'Espanya de futbol sala.

CASTELLA-LA MANXA
0 - 9
Angel Lluva, Alex García, Hugo Campos, Javier Ruiz, Diego Jiménez, Angel Martínez, Rodrigo Fernández, Iago Franca, Cristian Camacho, Anas Bakkali, Iker Reolid i Alejandro Asperilla
Izan Calvo, Pablo Saez, Iker Ruiz, Gerard Carbó, Xavier Molist, Martí Barreda, Alex Delcan, Nacho Melero, Leo Cuartero, Jan Vergés, Biel Bustamante i Jan Vila

0-1 Jan Vergés (5'); 0-2 Biel Bustamante (9'); 0-3 Pablo Saez (10'); 0-4 Leo Cuartero (12'); 0-5 Nacho Melero (14'); 0-6 Pablo Saez (19'); 0-7 Martí Barreda (24'); 0-8 Xavier Molist (29'); 0-9 Xavier Molist (29')
Àrbitres principals: Juan Carlos Vivancos i Juan Antonio Nicolás      Àrbitre assistent: Carlos Fernández

La Selecció Catalana sub 14 masculina de futbol sala ha debutat al Campionat d’Espanya amb una contundent victòria per 0 a 9 davant Castella – La Manxa. Ha estat un partit en què l’inici no ha estat bo, però que a partir del primer gol Catalunya ha dominat i al descans ja guanyaven 0 a 6. A la represa, tot i els atacs amb porter-jugador de rival, els quadribarrats han sabut mantenir la porteria a zero fins al definitiu 0 a 9. Aquest dijous, a partir de les 13.00 hores, Catalunya s’enfrontarà davant la Comunitat de Madrid amb el lideratge en joc, ja que Madrid ha guanyat 9 a 6 a Melilla.

Inici amb dubtes. Castella-La Manxa ha disposat de les primeres ocasions clares de partit obligant les intervencions del porter català Jan Vila. Un inici en què Catalunya s’ha trobat incòmode en atac fins que, al minut, a la primera ocasió dels catalans, Jan Vergés ha obert la llauna del marcador. Sense temps a reacció, Biel Bustamante ha aprofitat un rebot dins l’àrea per fer el segon i, a partir d’aquí, monòleg de la catalana. Bones accions en atac amb protagonisme golejador per diferents jugadors. I és que encara abans del descans, un doblet de Pablo Sáez, un gran gol de Leo Cuartero i un xut llunyà de Nacho Melero han col·locat el 0 a 6.

A la represa, Catalunya ha mantingut un gran nivell defensiu, mantenint la porteria a zero tot i els atacs amb porter-jugador de Castella-La Manxa. El ritme de partit ha disminuït, amb més possessions llargues i menys anades i tornades. Tot i això, amb un ràpid contraatac, Martí Barreda ha marcat el setè i a l’equador del segon temps, un doblet de Xavier Molist ha establert el definitiu 0 a 9.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.