Bona imatge d’una Catalunya que planta cara a una poderosa Andalusia
Seleccions | 28/12/2019
Malgrat començar vencent, la Selecció Catalana sub 14 masculina ha perdut per 2 a 4 contra un combinat andalús potent gràcies a un hat trick de Bakary.

ANDALUSIA
2 - 4
ANDALUSIA
Erik Cava, Marc Aznar, Rachid Saiah, Alexis Olmedo (Joel Gasco, 35’), Víctor Pitarque, Wesley Dual, Abdoulie Jawo (Pol Lecha, 60’), Aaron Velilles, Manuel Vilà (Àlex Partera, 29’), Hugo Alba (Ousmane Doumbia, 45’) i Salim Dansokho.
Emilio José Gutiérrez, Cristian Casado, Alejandro Vergaz, Izan Merino, Iván Soldán (Antonio José Cordero, 35’), Ismael Molina, José Fernández (Andrés León, 66’) , Eduardo Altozano (Juan Sánchez, 70’), Iker Villar (Alberto Merchán, 54’), Bakary Sow i Ibrahima Sow.
Salim Dansokho (1-0, 4; 2-1, 16').

Bakary Sow (1-1, 5’; 2-2, 41'; 2-3, 48'); Antonio José Cordero (2-4, 54’).

Iván Soldán (30’).

La Selecció Catalana sub 14 masculina ha perdut per 2 a 4 davant Andalusia en un encontre disputat i tanca amb 0 punts la seva participació en la primera fase del Campionat d’Espanya que s’està jugant a Mallorca. Els d’Alexis Pintó han completat una primera part fantàstica, però no han pogut contrarestar el potencial físic d’Andalusia a la represa i han acabat cedint.

El partit ha començat de la millor manera possible per als interessos de la Catalana. Només s’havien jugat quatre minuts quan Salim Dansokho ha marxat en velocitat de dos defensors i ha batut el porter andalús Emilio José Gutiérrez amb un xut ajustat a la base del pal. L’alegria ha durat poc a la Selecció, ja que només un minut més tard, Bakary Sow ha posat novament les taules al marcador amb una gran rematada de cap en un córner. La sub 14 ha continuat atacant i, al minut 16, ha trobat el premi que buscava. Salim Dansokho ha marcat el segon gol seu compte particular en aprofitar una genial assistència d’Hugo Alba.

A la represa, el combinat andalús, molt poderós físicament, ha donat un pas endavant i ha empès enrere la Selecció. D’aquesta manera, al 44’, Bakary Sow, la gran estrella dels andalusos, ha tornat a equilibrar un encontre disputat i emocionant. Quan semblava que la Catalana reaccionava i tornava a dominar el xoc, ha aparegut novament Bakary Sow i, amb un potent tir, ha posat per davant Andalusia a l’electrònic. Quan faltaven deu minuts per al final, Antonio José Cordero, de penal, ha sentenciat definitivament el matx anotant el definitiu 2 a 4. Amb aquest resultat, la Selecció Catalana sub 14 tanca la primera fase del Campionat d’Espanya amb dues derrotes.

En representació de l'FCF, al partit han estat presents el vicepresident primer, Josep Llaó; el vicepresident Jordi Bonet; el directiu Jaume Plaza; el director de l'Àrea Esportiva, Emili Gil; i el director del CTE de l'FCF, Fèlix Gimeno.