Bones sensacions en el segon partit de preparació de la sub 18 masculina
Notícies Generals | 13/12/2016
La Selecció Catalana sub 18 masculina ha tornat a disputar un partit amistós per preparar la primera fase del Campionat d'Espanya i ha guanyat 1 a 0 contra la UE Cornellà.

La Selecció sub 18 masculina ha guanyat el seu segon partit amistós de preparació pel Campionat d’Espanya per 1 a 0 contra la UE Cornellà, “un rival molt competent”, segons el seleccionador Miguel Ángel Samprón. El matx s’ha celebrat aquest dimarts a la tarda al Complex Esportiu Municipal Olímpia, a Sabadell.

La Selecció ha començat desplegant un molt bon joc i una bona actitud malgrat que l’equip ha generat poques ocasions durant els primers 45 minuts. Per això, Samprón considera que el que cal millorar és la sensació de cada jugador dins de l’equip perquè s’hi sentin còmodes i puguin desplegar les “altes qualitats tècniques”, que tots tenen i que els han dut a ser seleccionats.

Durant el partit, la UE Cornellà no els ha posat les coses fàcils, tal com volia Samprón. Tot i això, la Selecció ha aconseguit guanyar el partit marcant l’únic gol a la represa de la segona part, de la mà de Carlos Gilbert.

El més important per Samprón és l’evolució del nivell del joc col·lectiu, que pretén que assoleixi l’excel·lència del joc de cadascun dels futbolistes en els seus equips.