Calendari i programació de l'Escola d'Àrbitres de FS
FS Notícies | 04/09/2013
El Comitè Tècnic d'Àrbitres de Futbol Sala ja ha fet públic el calendari i el programa de l'Escola d'Àrbitres de Futbol sala de cara a aquesta temporada 2013-2014.
Calendari i programació de l'Escola d'Àrbitres de FS
 
Després d'acceptar un total de 75 inscripcions per tenir accés a la formació teòrica i pràctica pel curs d'iniciació com a cronometrador i àrbitre de l'Escola d'Àrbitres de Futbol Sala, el Comitè Tècnic d'Àrbitres de Futbol Sala ha confeccionat el calendari i la programació de l'Escola per aquesta present temporada.
 
 
 
 
SEU: Totes les classes s'impartiran al C/ Bruc, 129, baixos de Barcelona, a excepció de les classes del diumenge 29 de setembre, de preparació física, i del 29 de novembre, de formació pràctica.

          (*) Les classes de PREPARACIÓ FÍSICA i de FORMACIÓ PRÀCTICA es duran a terme al Pavelló de la Zona d'Activitats Logístiques del Port de Barcelona (C/ Mar Roja, s/n. Barcelona)  (ZAL).
 

ASSISTÈNCIA:
S'haurà d'assistir a un mínim de 8 classes lectives per tenir dret a fer l'examen. Les classes de Preparació física i Formació pràctica són d'assistència obligatòria.
 


Per qualsevol incidència o aclariment podeu contactar amb l'Escola d'Àrbitres a través del següent correu electrònic: escola_ctafs@fcf.cat


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.