Can Rosés somia fins a l'últim sospir
Notícies Generals | 01/11/2023
La UE Rubí s'acomiada de la Copa amb bon regust de boca davant l'Athletic Club (1-2), mentre que el CE Manresa ha sucumbit a la pròrroga contra el Real Oviedo (1-2).

El torn nocturn del dimecres de Copa del Rei ha acabat amb dos estadis catalans orgullosos dels seus equips. Can Rosés i el Congost han registrat xifres rècord d'assistència per vibrar amb el UE Rubí 1 - Athletic Club 2 i el CE Manresa 1 - Real Oviedo 2. Dues derrotes que deixen a RCD Espanyol, Girona FC i Terrassa FC com els tres catalans amb bitllet per a la segona ronda de la Copa.

Ordenats i amb un Rafa Leva esplèndid. Aquesta és la síntesi per entendre el 0 a 0 al descans a Can Rosés. Tot el poble bolcat amb el seu equip. Més de 4.000 espectadors en un Estadi de Can Rosés que guardarà imatges per a la història. Els lleons han colpejat per partida doble al minut 5 i al 13 de la represa. El jove Edu Ares ha situat el 0 a 2 a l'electrònic. Quan el partit semblava vist per sentència ha aparegut Marc Rodríguez a quatre minuts pel final per despertar l'afició local, que ha vist passar el 2 a 2 en una ocasió refusada per la defensa basca a l'interior de la petita.

L'assistència federativa a Can Rosés ha estat encapçalada pel president Joan Soteras, qui ha acompanyat el president de la UE Rubí, Josep Alcalà, i la seva Junta Directiva. També han estat presents al partit el directiu i delegat de l'FCF al Vallès Occidental-Terrassa, Jacobo Domènech, i el delegat de l'FCF al Barcelonès, Alberto Prieto

Una hora abans, al Congost de Manresa, alguns aficionats manresans accedien a l'estadi amb el 0 a 1 a l'electrònic. Al minut 3, Masca avançava el Real Oviedo a la sortida d'un córner. Reaccionaven els manresans abans de la mitja hora de joc amb un cacau de Barquero des del balcó de l'àrea. Els asurians gaudien d'ocasions clares per fer l'1 a 2 però els locals es feien grans a mida que passaven els minuts. Ocasions a banda i banda per arribar al minut 90 sense guanyador. El desenllaç a la pròrroga ha estat fatal, amb el doblet de Masca que suposava el passi per als de Luis Carrión.

Al Congost ha estat present el directiu i delegat de l'FCF a Lleida, Josep Maria Espasa: la directiva de l'FCF, Susana Puell; i, el directiu i delegat de l'FCF al Bages-Berguedà-Cerdanya, Esteve Olivella, al costat de la presidenta del CE Manresa, Ruth Guerrero, i la seva Junta Directiva.