Canet de Mar gaudeix amb l’LCFS en directe
FS Notícies | 26/10/2019
La plataforma de retransmissions en directe de la Lliga Catalana de Futbol Sala ha viscut al Pavelló Municipal de Canet de Mar la quarta entrega de la temporada amb un autèntic partidàs que ha finalitzat amb victòria del Sant Joan de Vilassar per 1 a 4 davant el Canet FS.

Remuntada i victòria treballada del Sant Joan de Vilassar. La Lliga Catalana de Futbol Sala en directe ha protagonitzat aquesta tarda el quart capítol de la temporada, continuant amb la iniciativa impulsada la temporada anterior de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol de retransmetre partits de la competició en streaming.

L’LCFS en directe s’ha desplaçat fins al Pavelló Municipal de Canet de Mar, per a viure en streaming els equips Sèniors del Canet FS i del Sant Joan de Vilassar, duel corresponent a la sisena jornada del grup 1 de la Tercera Divisió Nacional, i que ha finalitzat amb victòria visitant per 1 a 4.

Per aquesta retransmissió de l’LCFS en directe, l’encarregat de posar veu a l’anàlisi tècnic ha estat el seleccionador català absolut de futbol sala, Santi Gea.

Canet FS – Sant Joan de Vilassar | Tercera Divisió Nacional – Jornada 6 (Gr. 1)

El Sant Joan de Vilassar domina la primera part. Els visitants, que s’han presentat a l’encontre amb només 4 punts, han dominat la possessió de la pilota durant els primers instants jugant sempre en camp contrari. El porter local, Arnau Estrada, ha mantingut la porteria a zero i això ha provocat que el seu equip agafés confiança. Les ocasions més clares han arribat poc abans del descans: Miki Rodríguez ha estavellat la pilota al pal per marcar el 0-1, però els locals han tingut una clara ocasió després de desaprofitar un 2 contra 1 on Mahamdou Baldeh no ha pogut arribar a la pilota.

La segona part ha començat tal com ha acabat la primera, amb ocasions. Tot i que aquesta vegada, amb gols. I els primers que ho han fet han estat els locals. Joan Sánchez ha aprofitat un rebuig del porter visitant per obrir la llauna del marcador. Però el Sant Joan de Vilassar ha reaccionat de forma extraordinària i amb un autèntic golàs. L'autor ha estat el capità Abdyck, que ha enviat la pilota a l’escaire amb un potent xut per posar les taules al marcador. Aquest resultat s’ha mantingut fins a l’equador de la segona part quan Pablo Ramírez, de falta, ha remuntat el matx. El Canet FS s’ha descol·locat i en un servei ràpid del porter Adrià Tomàs, Jesús Diaz ha aprofitat per marcar l’1-3. També amb una acció ràpida i de contraatac, Sergio Nuñez ha establert el definitiu 1-4. Els darrers instants, el Canet FS ho ha provat amb porter-jugador però no ha tingut èxit.

L’LCFS en directe tornarà el dissabte 2 de novembre a partir de les 16.00 hores des del Pavelló Municipal Nou de Santa Coloma de Gramenet, per viure en directe el derbi entre els equips Sèniors de La Unión Santa ColomaIndustrias Santa Coloma B, duel corresponent a la vuitena jornada del grup 1 de la Segona Divisió B.