Canvi de líder a la Segona Divisió B Nacional
FS Notícies | 08/02/2016
En el gran partit de la jornada entre el CCR Castelldefels i l'Escola Pia Sabadell, els locals han pogut endur-se tres punts molt importants de cara a les seves aspiracions d’ascens, i superen un rival directe en la lluita pel títol.

La victòria per quatre gols a un del CCR Castelldefels davant l’Escola Pia Sabadell, permet als del Baix Llobregat situar-se líders en solitari del grup 3 de Segona Divisió B.

CCR CASTELLDEFELS 4 -1 ESCOLA PIA SABADELL

Des del primer minut de partit s’ha vist que el partit seria intens i disputat. Tots dos equips han sortit molt forts i ha estat el conjunt local el primer en avisar. A punt ha estat d’arribar el primer gol de la tarda, però entre la defensa i el porter visitant han salvat una triple ocasió del CCR Castelldefels i han mantingut el 0 a 0 inicial. Els visitants esperaven a mitja pista i els locals, amb un joc més combinatiu, creaven perill sobretot amb xuts exteriors. Poc després ha arribat el primer avís dels visitants, quan Sergi ha estavellat una pilota al pal després de desfer-se de dos rivals per la banda dreta. Les ocasions se succeïen i ha estat als cinc minuts de joc quan l'Oscar Agustí ha aprofitat una assistència del David Alba, que s’ha girat a la zona del pivot i ha superat per sota les cames del Jordi Font, transformant l’1 a 0. El gol ha donat ales als locals, que han seguit creant perill. Una diagonal llarga de Màrmol l’ha controlat Alba i després de regatejar en un pam de terreny, ha enviat la pilota al pal. Dos minuts després, Juan Carlos ha rebut una passada filtrada i a la mitja volta ha fet el 2 a 0 que obria una escletxa en el marcador. Amb el 2 a 0 l’Escola Pia ha fet un pas endavant i el CCR ha passat a defensar al darrere, esperant sorprendre al contraatac. Quan millor estaven els de Pedro Donoso, Bermussell s’ha desfet d’un rival i ha cedit al segon pal on Angelillo ha fet el tercer. La intensitat era màxima i l'Isaac, en la jugada següent al gol, ha salvat el 3-1 amb una gran aturada. Amb el 3 a 0 els visitants seguien buscant un gol que els fiqués dins el partit abans del descans però als 18 minuts, Cívico ha robat una pilota en zona ofensiva, ha conduit cap al mig i des de gairebé 10 metres ha engaltat un potent xut que s’ha colat gairebé per l’escaire de la porteria rival i ha fet el quart gol amb el que s’ha arribat al descans.

A la represa les coses han canviat. L’Escola Pia, que durant el primer temps ha jugat molt individualment, ha passat a jugar més en equip, i el CCR ha reculat una mica en defensa per mantenir el marcador favorable i cedint gairebé per complet la possessió de la pilota als sabadellencs, que han sortit decidits a remuntar. La reacció en els primers minuts s’ha vist reflectida amb un xut al pal de Jordi Sardà. Als quatre minuts, Povedano ha aprofitat una passada de Pepe Font des del córner per fer el 4 a 1 i ficar el seu equip dins el partit. Els visitants han començat a fer mal amb pilotes llargues al pivot amb sacades ràpides del seu porter i el CCR, quan tenia la pilota, combinava bé per crear perill sobre la porteria defensada per Santi. Quan millor i més perill creava l’Escola Pia, ha aparegut la figura del porter Isaac per salvar el seu equip d’encaixar més gols. El marcador no es movia i passat l’equador del segon temps tots dos equips s’han carregat amb cinc faltes. En els últims quatre minuts el Pedro Donoso ha decidit treure el porter-jugador però tot i fer circular bé la pilota i crear algunes ocasions, entre la defensa i el porter local s’han encarregat que el marcador no es mogués i han permès que els tres punts es quedessin a casa.

Al final del partit, Toni Torres, entrenador del CCR Castelldefels, i Pedro Donoso, entrenador de l’Escola Pia, han fet balanç del que s’ha vist a la pista.

PRIMERA MEITAT PER ALS LOCALS

Toni Torres ha acabat molt satisfet del primer temps del seu equip: “Els meus jugadors han fet una primera meitat extraordinària, han treballat molt i hem creat moltes ocasions. Ens ha donat una renda de gols que al final ha estat positiva.”

Pedro Donoso parlava d’errors puntuals: “La primera part no ha estat fluixa per part nostra, però hem tingut errors puntuals que els hem pagat molt cars. Massa càstig pel que s’ha vist a la pista.”

Toni Torres, entrenador del CCR Castelldefels

FALTA D’ENCERT VISITANT I BONA DEFENSA LOCAL

Donoso lamentava no haver pogut reaccionar: “A la segona meitat hem fet un bon treball, hem creat perill, hem generat ocasions i no hem encaixat, però els errors de la primera ens han condemnat.”

Torres remarcava la figura del seu porter: “L'Isaac ha estat molt bé quan tocava, a un nivell altíssim i només hem encaixat en un error col·lectiu en la defensa d’un córner.”

Pedro Donoso, entrenador de l'Escola Pia Sabadell

CANVI DE LÍDER

L’entrenador local es mostrava alegre, però prudent: “Amb la victòria ens situem líders i dos punts per sobre de l’Escola Pia. Queden moltes jornades per endavant i ara toca seguir treballant mantenir la primera plaça i assolir l’objectiu.”

El visitant tampoc marxava descontent: “Hem perdut el liderat però érem conscients que avui no seria fàcil. Crec que hem fet un bon treball”.