Cara i creu per al Cornellà i L’Hospitalet en el play off
F. Amateur | 26/05/2019
L’equip del Baix Llobregat ha remuntat el partit d’anada de la fase d’ascens a Segona ‘A’ i ha guanyat 2-1; mentre que L’Hospitalet de Llobregat ha encaixat un 1-0 a Algesires.
Twitter UE Cornellà

A Cornellà de Llobregat, el partit d’anada de la fase d’ascens a la Segona Divisió ‘A’ entre els verds i la Ponferradina ha tingut una tònica de molta igualtat. La primer meitat ha estat marcada per la lesió d’un dels àrbitres assistents i s’ha vist poc joc a les dues bandes. Ara bé, només iniciar-se la segona part, Sielva ha avançat els visitants en rematar de cap en un servei de córner. El Cornellà ha posat una marxa més i, amb un cop de sort, Pep Caballé ha trobat porteria quan el seu xut ha tocat a un defensa rival. I ja en el temps afegit, Agus Medina ha marcat un golàs a pocs segons per finalitzar el duel amb un gran xut de falta lateral.

Al duel ha estat present la directiva i delegada de l'FCF al Baix Llobregat, Paquita Linares, i el directiu de la delegació de Tarragona Ricardo Pacheco.

Per la seva part, L’Hospitalet ha marxat d’Algesires amb mal sabor de boca per la derrota encaixada en el play off per pujar a la Segona Divisió ‘B’. El duel ha estat igualat en tot moment, però al minut 87 un gol d’Antonio Sánchez ha estat suficient per donar la victòria al seu equip. Així doncs, l’eliminatòria es resoldrà a l’Estadi Municipal de L’Hospitalet de Llobregat la propera setmana.