Caràcter i orgull per remuntar el partit i bitllet a la final del Campionat d'Espanya
FS Notícies | 06/05/2023
La Selecció Catalana Benjamí de futbol sala ha guanyat 4 a 3 davant la Comunitat de Madrid en un partit que ha hagut de remuntar un 0 a 3 en contra i es classifica per a la final.

4 - 3
COMUNITAT DE MADRID
Alex Lopezosa, Marcel Reig, Róbert Gómez, Joan Mata, Alex Pizarro, Leo Pizarro, Papa Abdou Diop, Victor Ortiz, Bruno Murcia, Luis Vargas, Roger Morell i Èric Terri
Adrián Godoy, Enzo Morales, Alícia Lendinez, Javier Albacete, Marcos Molero, Víctor Esteban, Maria Eugenia Negrón, Víctor Alonso, Hugo García, Mario Barba, Álvaro Rosado i Adrían Parra

1-3 Papa Abdou (12'); 2-3 Luis Vargas (12'); 3-3 Àlex Pizarrao (13'); 4-3 Luis Vargas (14')

0-1 Víctor Alonso (5'); 0-2 Enzo Morales (10'); 0-3 Víctor Esteban (11')
Àrbitres principals: Álvaro Jiménez-Conde i Gustavo Leal      Àrbitre assistent: Francisco Javier López

Caràcter i orgull. La Selecció Catalana Benjamí de futbol sala ha guanyat 4 a 3 davant la Comunitat de Madrid i obté el bitllet per a la final del Campionat d'Espanya. Ha estat un partit vibrant i emocionant fins al final del partit, en què els jugadors catalans han tret el caràcter i l'orgull quan perdien 0 a 3 per remuntar ja abans del descans. Aquest diumenge, a partir de les 9.45 hores i en directe per la Televisió de l'FCF TV, Catalunya Benjamí de futbol sala jugarà la final del Campionat d'Espanya contra Galícia, que ha vençut a la tanda a penals a Astúries.

Caràcter, orgull i remuntada abans del descans. La primera part entre Catalunya i la Comunitat de Madrid ha estat trepidant, amb nervis, emoció, gols i qualitat entre els jugadors de les dues seleccions. Els madrilenys han començat millor el matx, amb una forta pressió obligant a Catalunya a regalar la pilota i a no connectar amb el pívot. A més, els catalans han estat nerviosos amb la pilota als peus i Madrid ho ha aprofitat. D'estratègia, ha vingut el 0 a 1 i sense temps de reacció, el segon. El seleccionador català, Jordi Gay, ha demanat un temps mort i a la següent jugada, el 0 a 3. Quan pitjor estava el partit, però, Catalunya ha tret el caràcter, l'orgull i l'ambició per remuntar. I és que en només 10 segons, Papa Abdou i Luis Vargas han escurçat diferències i un minut més tard, en un contraatac, Àlex Pizarro ha empatat. La bogeria catalana ha arribat al darrer minut de la primera part quan, des de camp contrari i de falta directa, Luis Vargas ha marcat el 4 a 3, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

Defensa i concentració a la segona part. Catalunya Benjamí de futbol sala ha sabut patir, defensar i mantenir el resultat durant la segona meitat. I és que la Comunitat de Madrid ho ha intentat de totes maneres, però els quadribarrats són jugadors valents, atrevits, sense por i finalment han sabut mantenir l'avantatge de 4 a 3 fins al darrer segon. Papa ha tingut el cinquè a les acaballes del partit, no l'ha marcat i Catalunya ha defensat amb treball el resultat per aconseguir el bitllet per a la final del Campionat d'Espanya.

Tota la informació de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala es pot trobar a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol o bé, fent clic AQUÍ.