Catalunya a la Fase Final per la porta gran
FS Notícies | 17/02/2013
La selecció catalana no ha donat opcions a Ceuta i, des del primer minut, ha controlat un partit que ha acabat guanyant per 1 gol a 7 i que li ha donat el pas a la fase final del Campionat d'Espanya.
Catalunya a la Fase Final per la porta gran Tercera jornada:

CEUTA: Francisco José García, Ignacio Torres, Said Sbihi, David Pescador, Juan Rivas, Anuar Maimon, Hatim Laarbi, Iván Galván, Álvaro Lorente, Badar Binserka, Manuel Martín i David Teruel.

CATALUNYA: Abraham Garcia, Ivan Martin, Aleix Besalduch, Sergio Gonzalez, Marc Cárdenas, Kevin Pozo, Eric Perez, Ignacio Caño, Sergio Parra, Marc Xavier Armengol, Gerard Rabadán i Miquel Feixas.

GOLS:
1r temps;: 0 – 1 Aleix Besalduch (min.1), 0 – 2 Eric Perez (min.7), 1 – 2 David Pescador (min.10), 1 – 3 Eric Perez (min. 15), 1 – 4 Eric Perez (min. 15)

2n temps: 1 – 5 Eric Perez (min. 24), 1 – 6 Ignacio Caño (min.31), 1 – 7 Gerard Rabadán (min. 32)

ÀRBITRES: Sr. Jordi Centeno Bono, Sr. Alberto Centeno Bono y Sr. Roberto Cano Benito

PAVELLÓ: Pavelló Miquel Poblet, de Montcada i Reixac (Barcelona)

CRÒNICA: Catalunya i Ceuta disputaven avui el darrer i definitiu partit de la fase prèvia del Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials sub 16 de Futbol Sala a Montcada i Reixac.

D’aquest partit n’havia de sortir la selecció que disputarà la fase final del Campionat.

Catalunya, des del minut 1 del partit ha sortir a per totes sense especular amb el resultat i fruit d’això, abans de que es complís el primer minut del partit, ja s’havia avançat en el marcador.

Per la seva banda, Ceuta esperava les seves oportunitats defensant dins de la seva pista.

Els dos equips han ofert uns bons primers minuts amb molta intensitat coneixent el que hi havia en joc.

En el minut 10 Ceuta ha retallat distàncies posant el marcador en un 1-2 creant algun dubte al combinat català. Tot i així, aquests no han canviat la seva forma de joc i abans d’arribar al descans han anotat dos gols més que han deixat el marcador amb un 1-4 en els primers 20 minuts.

A la segona part, Catalunya ha endarrerit les seves línies defensives i ha esperat a Ceuta una mica més enrere. Ceuta, per la seva banda, ho ha intentat encara que amb certa dificultat a l’hora d’arribar a la porteria contraria.

Davant d’aquesta disposició tàctica, cada contra catalana era una ocasió de gol. Ceuta ha intentat jugar amb la figura del porter-jugador durant algunes fases del partit, encara que sense poder superar a la defensa catalana, molt atenta i ràpida durant tot el partit.

En el minut 32, Catalunya ha aconseguit el darrer gol del partit, que era el 1-7, i ha aprofitat per repartir minuts entre tots els jugadors convocats. D’aquesta manera s’ha arribat al final del partit que donava el pas a la fase final a una Catalunya que s’ha mostrat molt forta durant tota la fase prèvia i que no ha donat opció a cap dels seus dos rivals.

Les quatre seleccions que han passat a la fase final són: Madrid, Valencia, Andalucía i Catalunya.

FOTOGRAFIES: Podeu trobar totes les fotografies del partit a la galeria d'imatges, ubicada a la portada de Futbol Sala.