Catalunya, a quarts de final
Notícies Generals | 25/04/2015

Múrcia necessitava guanyar per més de tres gols per passar a la fase final i s’enfrontava a una Catalunya líder de grup. L’encert i el bon joc de les catalanes han pogut davant l’esforç i la intensitat de les murcianes.

Alineacions

Catalunya: Aina Pagespetit, Laura Sánchez, Nicole Navarro, Laia Trancoso, Andrea Gómez, Viktoria Yavorova, Mar Dueso y Abril Garcia. També han jugat: Andrea Roncero, Natalia Muñoz, Alba Martínez, Valeria Trujillo, Jannet Rodríguez y Laura Maneja.

Múrcia: Judith Blanco, Teresa Javaloy, Rocío Artes, Saray Fernández, Judit Paredes, Silvia Lloris, Desiree Santiago y  Jessica Navarro. També han jugat: Nerea Moreno, Maria Buendia, Karen Borras, Maria Sánchez, Andrea Carmona y Lucía Martínez.

Gols: 1 – 0 Andrea Gómez (2’), 1 – 1 Jessica Navarro (26’), 2 – 1 Viktoria Yavorova (29’)

Crònica:

La selecció murciana necessitava guanyar per més de tres gols a una Catalunya ja classificada pels quarta de final. Poc li ha durat la il·lusió a la selecció murciana que ha vist com als dos minuts Andrea Gómez marcava un golàs des de fora de l’àrea.

Catalunya ha tingut el partit controlat en tot moment, encara que les murcianes han gaudit de més d’una ocasió per marcar. Saray Fernández ha llençat una falta que ha blocat la portera catalana Aina Pagespetit.

A la segona part, Andrea Roncero ha espantat dos cops a la defensa murciana. Al minut 20, ha engaltat un potent xut que se n’ha anat a la dreta de la porteria de Judith Blanco, i, un minut després, la catalana ha llençat una falta que ha tocat el travesser. 5 minuts després, Jessica Navarro aprofitava un rebot per marcar l’empat murcià, però a un minut del final, Viktoria Yavorova donava la victòria a les catalanes amb un xut des de fora de l’àrea que s’ha colat dins la porteria.

Aquest ha estat l’únic gol que Catalunya ha encaixat en tota la fase classificatòria. Aquesta tarda Catalunya disputarà el partit de quarts de final contra Canàries a les 18.15h.