Catalunya aconsegueix els nou punts amb una nova victòria
Seleccions | 17/05/2015
El tercer i últim partit del dia ha acabat amb victòria catalana per 3 gols a 0 davant la selecció de Ceuta. Amb aquest triomf, els nois de Jordi Puig assoleixen els nou punts possibles.

En el darrer partit que ha disputat Catalunya durant la primera jornada del Campionat d’Espanya, els catalans han guanyat per 3 - 0 a Ceuta. El potencial tècnic i tàctic dels jugadors de Jordi Puig ha estat molt superior al rival, però les forces físiques han minvat en aquest enfrontament. Tot i que ha faltat una mica de ritme, Catalunya sempre ha portat la batuta del joc i no ha permès que Ceuta arribés a la porteria defensada uns minuts per Marçal Ros i uns altres per Pau Sánchez. Al primer temps sí que ha faltat acabar les jugades i fer l’última passada, la que havia de ser la ocasió de gol. Tanmateix, la primera oportunitat l’ha tingut Estanislau Pedrola, però el seu xut l’ha tocat el porter i ha rebotat al travesser. Dos minuts més tard, la selecció sub 12 ho ha tornat a intentar amb un xut ras de Leonardo Dos Reis des de la banda esquerre, que ha entrat pel segon pal. D’aquesta manera, Catalunya ha agafat un petit avantatge amb el 0-1.

Al minut sis, una jugada ha començat al córner, la pilota ha acabat als peus de Pol Gimeno, que estava fora l’àrea i ha rematat sense pensar-s’ho. El seu xut entrava per l’escaire, però la defensa de Ceuta l’ha pogut treure sota la línia de gol. Al minut 10, en un altre córner i després de diversos refusos, Estanislau ha provat el xut i la pilota ha anat al travesser.

Quan la selecció catalana ha vist que no acabava de concretar les arribades, ha sorgit l’estratègia. En els córners s’ha tingut la oportunitat d’obrir el marcador, però el travesser sempre s’ha interposat i no ha deixat que la pilota entrés. Ja a la segona meitat, en una falta executada per Xavi Simons, Martí Alonso  ha estat més murri que la defensa de Ceuta i ha marcat el segon gol de Catalunya (0-2). Per arrodonir la tarda, al minut 20 Txus Alba ha marcat el tercer i últim gol en una gran jugada col·lectiva que ha començat des de la defensa.

Bon inici de campionat de la Selecció Catalana sub 12 masculina, ja que ha aconseguit els nou punts possibles, ha marcat vuit gols i no n’ha encaixat cap. Demà dissabte dia 16 Catalunya jugarà contra Navarra (11:45 hores) en l’últim partit de la fase de grups. A la tarda es disputaran els quarts de final.