Catalunya al Japó
FS Notícies | 23/05/2013
La selecció catalana absoluta de futbol sala viatja al Japó per participar al torneig Futsal Kobe Festa 2013, que enguany celebra el 20è aniversari de l'associació entre les ciutats agermanades de Kobe i Barcelona.
Catalunya al Japó
  
La Hyogo Football Association juntament amb la Federació de Futbol Sala de Hyogo han convidat a la selecció catalana absoluta de futbol sala a participar al Futsal Kobe Festa 2013.

 
QUÈ ÉS EL FUTSAL KOBE FESTA
El Futsal Kobe Festa  és un torneig que organitza la Hyogo Football Association cada 4 anys amb l'objectiu de promoure i enfortir la presència del futbol sala a Hyogo.

Cada any conviden a equips estrangers a participar-hi.

 
EDICIÓ DEL FUTSAL KOBE FESTA 2013
Aquest any 2013 es compleix el 20è aniversari de l'associació entre les ciutat agermanades de Kobe i Barcelona.

En commemoració, volen participar en el projecte esportiu d'intercanvi a través del futbol sala convidant a la selecció catalana absoluta de futbol sala representant a Barcelona i a Catalunya.

 
LES DATES
Del dijous 30 de maig al diumenge 2 de juny de 2013.


ELS PARTITS DE LA SELECCIÓ CATALANA
El divendres 31 de maig la selecció catalana absoluta de futbol sala disputarà el primer partit internacional: Catalunya - Kansai Futsal, a les 19:30 hores.

L'endemà, dissabte 1 de juny, a les 16:30 hores, tindrà lloc el segon matx: Catalunya - Deusao Kobe.

El diumenge 2 de juny es disputaran les finals.

 
MÈTODE DE LA COMPETICIÓ
Un total de 6 equips es dividiran en dues lligues per disputar partits preliminars. Després, des disputaran els partits per determinar la classificació final.

 
ELS EQUIPS PARTICIPANTS
Deucao Kobe (Japó), Selecció de la Lliga de futbol sala sub 24 (Japó), Selecció de la Lliga de Kansai (Japó), Cairns FC (Australia), Mag (Korea) i Selecció catalana de futbol sala (Catalunya).


LA CONVOCATÒRIA DE CATALUNYA

 

Al llarg d'aquest viatge internacional al Japó, la selecció catalana de futbol sala estarà present a la recepció de benvinguda que tindrà lloc a Nanko Kaikan el dimecres 29 de maig, a les 19 hores, així com al clínic destinat a alumnes de primària i el seminari per entrenadors.

Amb la celebració del Futsal Kobe Festa es promou el coneixement general del futbol sala i, a més, l'intercanvi internacional a través d'aquest esport.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.