Catalunya Aleví femení perd a la tanda de penals i passa com a segona de grup
FS Notícies | 06/04/2022
La Selecció Catalana Aleví femení de futbol sala ha perdut a la tanda de penals contra Andalusia en el partit que decidia les dues primeres places del Grup B.

3 - 3
ANDALUSIA
Mila Pou, Maria Gonfaus, Núria Armengol, Désirée Bello, Nadia Marin, Judit Corsa, Manal Benabderrahmane, Noa Tesorero, Daniela Guijarro, Aina Fernández, Kenya Hernández i Iratxe Fernández
ANDALUSIA
Noa Garcia, Ana Foncubierta, Luna Garcia, Carla Moreno, Alma Soler, Laura Serrano, Valentina Parada, Ana Maria Martos, Lola Esteban, Jennifer Fernández, Maria Ramos i Rocio Alamo
1-0 Judit Cosa (1'); 2-0 Nadia Marin (9'); 3-2 Daniela Guijarro (18')

2-1 Maria Ramos (14'); 2-2 Ana Maria Martos (16'); 3-3 Maria Ramos (21')
Àrbitres principals: Antonio González i Tiare Valencia         Àrbitre assistent: Juan Carlos Martínez

Derrota amb el cap ben alt. La Selecció Catalana Aleví femenina de futbol sala ha caigut a la tanda de penals contra Andalusia després de l’empat a 3 durant els 30 minuts reglamentaris. Ha estat un autèntic partidàs en què la gran qualitat tècnica de les catalanes s’ha interposat el gran físic de les andaluses, que han aconseguit remuntar un 2 a 0 en contra. Amb aquesta derrota, Catalunya es classifica com a segona de grup a les semifinals mentre que Andalusia es classifica com a líder del Grup B.

El partit no ha pogut iniciar millor per a la Selecció Catalana. Les andaluses han fet el servei inicial, Catalunya ha recuperat i als 13 segons Judit Corsa ha anotat el primer gol del partit. Els minuts següents han estat d’alternatives en ambdues porteries, però Nadia Marin ha estat la segona golejadora de l’encontre mitjançant una falta directa. Després d’encaixar el segon, Andalusia ha sol·licitat temps mort i han millorat molt en aspectes ofensius i defensius. Fruit d’això han aconseguit marcar el 2 a 1 quan restaven 6 segons pel descans.

El començament de la segona meitat ha estat idèntic al de la primera, però amb els papers canviats. Andalusia ha aconseguit empatar als 16 segons després del descans, però Daniela Guijarro ràpidament ha tornat a posar per davant en el marcador a Catalunya. La Selecció Andalusa ha continuat competint i Maria Ramos ha tornat a posar el 3 a 3 en l’electrònic. Els darrers 10 minuts han estat carregats de competitivitat i emoció i Andalusia ha disposat d’alguna ocasió més que Catalunya per a marcar. Finalment, ha sonat la botzina final amb empat a 3 i els penals han acabat decidint que Andalusia fos primera de grup després de guanyar la tanda per 2 a 4.

Aquesta tarda es farà el sorteig per a decidir els horaris dels partits que es podran seguir en directe a través de l'FCF TV.