Catalunya Aleví femenina de futbol sala s’estrena amb derrota
FS Notícies | 13/02/2022
La Selecció Catalana Aleví femení de futbol sala ha disputat el primer amistós del curs davant el FS Pallejà, de la Primera Divisió Aleví mixt de futbol sala, amb victòria pel FS Pallejà per 3 a 4.
3 - 4
FS PALLEJÀ
Iratxe Fernández, Aina Fernández, Mila Pou, Judit Corsa, Désirée Bello, Noa Tesorero, Nadia Marin, Manal Benabderrahmane, Daniela Guijarro, Nuria Armengol, Maria Gonfaus i Kenya Hernández
FS PALLEJÀ
Alejandro Valero, Hugo Martínez, Iroe Roca, David Moreno, Iker Padial, Pau Rodríguez, Aitor Criado i Alex Tapias,

1-1 Kenya Hernández (9'); 2-2 Manal Benabderrahmane (14'); 3-4 Kenya Hernández (23').

0-1 David Moreno (7'); 1-2 Iroe Roca(12'); 2-3 Hugo Martínez (20'); 2-4 Alex Tapias (21').
Àrbitre principal: Youssef Boulachioukh                   Àrbitra assistent: Silvia Serrano

Debut amb derrota però molt bones sensacions. La Selecció Catalana Aleví femenina de futbol sala ha disputat el primer amistós de la temporada davant el FS Pallejà, de la Primera Divisió Aleví mixt de futbol sala, amb victòria del conjunt visitant per 3 a 4. Un partit que ha suposat el debut de Catalunya Aleví femenina aquesta temporada marcat per la intensitat, ritme , bones accions i gols. A més, el partit ha suposat la primera de les sessions que realitzaran les Seleccions Catalanes Base de futbol sala al Pavelló Municipal Can Cases de Martorell.

Tarda de gols en el debut de la Selecció Catalana Aleví femenina, en un partit que ha deixat bones sensacions tot i la derrota final. Les jugadores dirigides per Jordi Gay han practicat un joc vistós i atrevit, però no han aconseguit empatar tot i els intents en els últims instants. El partit ha començat amb una clara ocasió de les quadribarrades, per mitjà de Désirée Bello, i amb una resposta d’Iker, per part del FS Pallejà. Precisament han estat els del Llobregat qui han obert la llauna del marcador gràcies a David Moreno, però Kenya Hernández ha aconseguit empatar poc després. Han estat els millors minuts de Catalunya, amb les jugadores sent valentes, combinant bones accions col·lectives amb accions individuals i de regats. Tot i això, Iroe Roca ha aprofitat un ràpid contraatac per col·locar l’1 a 2 al lluminós fins que, als darrers segons del primer temps, Manal Benabderrahmane ha marcat l’empat a 2, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

La segona part ha començat igual que la primera, amb una ocasió per a cada equip: Iker, per part del FS Pallejà, i Kenya, per les catalanes. I la balança s’ha decantat al minut 20 d'enfrontament i en un minut quan, Hugo Martínez i Alex Tapias han col·locat el 2 a 4 al marcador. Un temps mort demanat per Jordi Gay ha fet reaccionat a la Selecció Catalana que ha estat capaç d’escurçar diferències per mitjà de Kenya Hernández, però tot i els intents d’empat de la catalana, el resultat ja no s’ha mogut més.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.