Catalunya Aleví masculina embogeix amb un gol a l'últim minut i es classifica per a la final
FS Notícies | 06/05/2023
La Selecció Catalana Aleví masculina de futbol sala ha guanyat 'in extremis' 1 a 2 davant Andalusia i es classifica per a la final del Campionat d'Espanya.

ANDALUSIA
1 - 2
ANDALUSIA
Juan Rodríguez, Hugo Ruiz, Paco Jurado, Alejandro Rubi, Eric Gómez, Oliver Calvo, Pedro Gómez, Luis Miguel Pérez, David Navas, Leo Criado i Javier González
Alberto Nuñez, Ariel Clemente, Eric Lopezosa, Eric Martín, Marçal Gómez, Aleix de la Fuente, Sergi Jiménez, Miguel Fuentes, Pau Jiménez, Adrián Moreno, Mohamed Islam i Marçal Lanzas

1-1 Leo Criado (21');

0-1 Adrián Moreno (14'); 1-2 Adrián Moreno (29')
Àrbitres principals: Carlos Guzmán i David Lax        Àrbitre assistent: Victoriano Bey

Final èpic per continuar fent història. La Selecció Catalana Aleví masculina de futbol ha guanyat 1 a 2 davant Andalusia amb un gol al darrer minut de partit d'Adrián Moreno que val per una final d'un Campionat d'Espanya. Un triomf per tancar una matinal històrica per Catalunya que certifica el pas a la 17a final dels últims 18 Campionats d'Espanya. Demà, a les 13.15 hores, Catalunya disputarà la final contra la Comunitat de Madrid, que ha guanyat a la pròrroga a la Regió de Múrcia.

Màxima igualtat a la primera meitat. Andalusia i Catalunya han disputat una primera part igualada, amb poques oportunitats de gol i amb un joc travat, on els atacs no han pogut superar les defenses proposades per a les dues seleccions. I de la igualtat al descans, al 0 a 1. Jugada col·lectiva amb assistència d'Islam cap a Ariel, que ha vist lliure de marca a Adrián Moreno al segon pal per marcar el primer i amb aquest resultat s'ha arribat al descans.

Patiment fins a l'últim segon. El guió a la represa s'ha mantingut, amb un partit igualat, amb poques ocasions de gol a l'inici i amb molt respecte entre ambdues seleccions. La dinàmica, però, ha capgirat quan al minut 21 de partit, un xut exterior rebotat a les cames d'un defensor català ha col·locat les taules al marcador. Un resultat que ha posat tensió i nervis entre l'expedició catalana, amb moments incòmodes en defensa amb una Andalusia esperonada per l'empat. Tot i això, Marçal Gómez ha tingut el gol mentre que Andalusia ha estavellat un llançament de falta al pal. I, d'aquí, a la bogeria. Gol d'Adrián Moreno a un minut pel final per establir el definitiu 1 a 2. Tot i això, encara abans del final, el capità Eric Martin ha estat expulsat per doble targeta groga, però Catalunya, amb un exercici de solidaritat i de compromís, ha sabut defensar amb un home menys els últims 30 segons i el marcador ja no s'ha mogut més.

Tota la informació de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala es pot trobar a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol o bé, fent clic AQUÍ.