Catalunya Benjamí de futbol sala cau contra el FS Olesa
FS Notícies | 20/02/2022
La Selecció Catalana Benjamí de futbol sala ha perdut 1 a 5 davant el FS Olesa, de la Divisió d’Honor Aleví mixt de futbol sala, en un partit vistós marcat per bons gols i bones acciones ofensives.
1 - 5
FS OLESA
Dídac Belmar, Emir Isai, Diego Alonso, Elihu Galimany, Dylan Maturana, Luis Vargas, Biel Mir, Dennis Salgado, Marçal Lavilla, Mateu Julià, Ridda Mighiss i Marçal Lanzas
FS OLESA
Jordi Leiva, Alan Alert, Hicham Mouhal, Luis Fuentes, Jan Agustí, Alex Bermudo, Domin Garcia, Dídac Pérez, Mohamed Islam i Jan Sans

1-3 Biel Mir (17')

0-1 Ian Domínguez (2'); 0-2 Domin Garcia (9'); 0-3 Domin Garcia (9'); 1-4 Jan Sans (20'); 1-5 Luis Fuentes (27')

Àrbitre principal: Victor Garcia              Àrbitre assistent: Àngel Orpella

Partit amb gols. La Selecció Catalana Benjamí de futbol sala ha disputat el segon partit amistós de la temporada davant el FS Olesa, de la Divisió d’Honor Aleví de futbol sala, i que ha finalitzat amb victòria del conjunt olesà per 1 a 5. Ha estat el primer partit d’una tarda d’amistosos de les Seleccions Catalanes de futbol sala que es disputen al Pavelló Municipal Can Cases de Martorell i que ha estat marcat per les bones accions ofensives d’ambdós conjunts i per la pluja de gols.

El FS Olesa ha estat millor durant el primer temps, amb una Catalunya Benjamí que li ha costat defensar amb intensitat i trobar solucions en atac. El FS Olesa ha avisat en els primers instants amb una pilota al pal de Luis Fuentes, però al minut 2, Ian Domínguez ha obert la llauna del marcador amb el 0 a 1. Un resultat que s’ha mantingut fins que al minut 9, en dues recuperacions consecutives en zones de perill, Domin Garcia, amb un doblet, ha col·locat el 0 a 3 al lluminós, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

El descans ha millorat la versió de la Selecció Catalana Benjamí, més intensa en defensa i més atrevida en atac. I el premi a l’esforç l’han trobat al minut 17 quan Biel Mir ha marcat el de l’honor. Han estat bons moments de la quadribarrada, que fins i tot ha tingut el segon per mitjà de Luis Vargas, obligant a intervenir al porter olesà. Tot i això, Jan Sans ha recuperat una pilota per marcar el quart i ja a les acaballes, Luis Fuentes ha establert el definitiu 1 a 5.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.