Catalunya Benjamí s'exhibeix amb una victòria sensacional
FS Notícies | 10/03/2019
La Selecció Catalana Benjamí de futbol sala supera 4 a 3 l'Aleví del Club Manresa Futbol Sala amb una actuació de manual que ha omplert de confiança els jugadors de Jordi Barrero.
Catalunya
4 - 3
Club Manresa Futbol Sala
Catalunya
Asier Pecero, Pau Moya, Luca Gamini, Nacho Melero, Gerard Cano, Gerard Blum, Roger Garcia, Lucas Fernández, Alex Torrecullas, Oriol Morros, Arnau Lavilla i Oriol Anguita.
Nil Martínez, Pol López, Oriol Ballesté, Aleix Coll, Pol Comes, Dídac Martínez, Pau Díaz, Guillem Lozano, Iker Mellado i Joel Gómez.
1-1 Roger Garcia (4'); 2-2 Oriol Morros (9'); 3-2 Luca Gamini (22') i 4-3 Pau Moya (24').

0-1 Aleix Coll (3'); 1-2 Aleix Coll (5') i 3-3 Nil Martínez (24').
Ricard de Jódar (àrbitre principal) i Montserrat Luque (àrbitra assistent).

Examen superat amb matrícula d'honor. La Selecció Catalana Benjamí de futbol sala ha signat avui el seu segon partit amistós de preparació de cara a la disputa del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques del pròxim mes d'abril a la Regió de Múrcia. Els jugadors de Jordi Barrero han pogut seguir agafant rodatge contra el Club Manresa Futbol Sala Aleví de Divisió d'Honor en un magnífic partit de futbol sala en què els catalans s'han endut la victòria per 4 gol a 3 després de completar una gran actuació davant d'un rival que li ha posat les coses molt complicades.

Els del Bages s'han avançat al minut 3 de partit amb una diana sensacional d'Aleix Coll a la sortida d'un córner (0-1). Sense massa estona per celebrar el gol, els quadribarrats, avui jugant amb samarreta de color groc, han tornat a posar les taules a l'electrònic amb un xut inapel·lable de Roger Garcia al minut 4 que ha tret les teranyines de la porteria defensada per Guillem Lozano (1-1). Quan semblava que Catalunya s'anava sentint cada vegada més còmode sobre el parquet del Municipal Can Cases de Martorell, els jugadors de Xavi Santaella han tornat a colpejar poc després de l'1 a 1 amb un gol de falta directa d'Aleix Coll al minut 5, una gran execució que ha fet pujar l'1 a 2 al lluminós i que ha tornat a donar avantatge als manresans.

Lluny d'arrugar-se davant l'adversitat, la Selecció no ha tirat la tovallola i ha continuat mirant endavant i creant perill a la porteria rival. En una d'aquestes internades a l'àrea del Manresa, Oriol Morros ha aprofitat un refús tímid de Guillem Lozano per marcar el 2 a 2 al minut 9, un gol que ha donat tranquil·litat als de Barrero i amb què s'ha arribat al temps de descans.

Una pilota al pal del manresà, Nil Martínez, ha encetat uns primers compassos del segon assalt en què tant uns com altres han sortit amb una idea molt clara: decantar la balança cap al seu costat. Els de Xavi Santaella han dominat el primer terç de la segona part amb aproximacions perilloses que han fet lluir en més d'una ocasió al porter català, Oriol Anguita, amb intervencions de molt de mèrit. Tot i l'empenta inicial dels del Bages, Catalunya s'ha anat fent amb el domini de la pilota durant el transcurs dels minuts i ha començat a atacar sense complexos i amb alegria. En una jugada de triangulació excel·lent dels catalans al minut 22, executada per Luca Gamini i Lucas Fernández, Gamini ha pogut avançar per primera vegada als seus amb el 3 a 2 gràcies a una definició perfecta des de la banda esquerra.

Quan semblava que la Selecció havia agafat el timó del partit, una recuperació de Nil Martínez en la zona de creació de Catalunya ha permès al Manresa FS recuperar constants vitals amb un 3 a 3 oxigenador al minut 24. Una lliçó de maduresa. Els jugadors de Jordi Barrero, lluny de deixar-se intimidar pel seu rival, han donat un pas endavant i han continuat jugant amb determinació, una actitud lluitadora admirable que ha tingut la seva recompensa al mateix minut 24, quan Pau Moya ha pogut signar el 4 a 3 amb un gran xut des de la banda esquerra, una diana transcendental que ha acabat de segellar un gran triomf de la Selecció Catalana Benjamí.