Catalunya, campiona d'Espanya sub 16 femenina
Notícies Generals | 15/06/2014
La Selecció Catalana sub 16 femenina ha aconseguit el títol en un partit igualat que ha acabat amb final feliç a la tanda de penals.

Alineacions:

Catalunya: Marta Alemany, Ona Batlle, Laia Aleixandrí (Maria González, 88'), Nadia Dopico, Paula Fernández, Sofía Hernández, Irina Uribe, Laia Muñoz (Carla  Armengol, 15'), Aitana Bonmatí, Laia Ballesté i Sara Ismael (Alba Arboix, 40').

Astúries: María Echezarreta, Celia Fernández, Vera Bernardo, Alicia Menéndez, María Yenes, Irene Santos, Laura Gutiérrez, Paula Jimena (Alicia Rubio, 65'), Alba Pérez (Lídia González, 96'), María Méndez i Paula de la Varga (Ane Querejeta, 67').

Gols: 0 - 0

Crònica:

A l'inici del partit ambdós conjunts s'han mostrat molt respecte, Catalunya amb tirs llunyans ho ha anat provant, però Astúries ha acabat creant ocasions de perill molt clares gràcies a alguns errors defensius de la Catalana. Al segon tram de la primera part, Catalunya ha tingut més possessió de pilota i s'ha apropat a la portera rival amb més contundència. Al final de la primera part han arribat les ocasions més clares per les catalanes, una d'elles mitjançant Irina Uribe que s'ha quedat sola davant la portera i no ha pogut aprofitar la ocasió.

Al començament de la segona part, Astúries ha tingut una ocasió molt clara que la defensa ha sabut evitar i Catalunya, per mitjà d'Alba Arboix, que ha rematat fregant el pal. La mateixa Alba s'ha tornat a quedar sola davant la porteria però la portera asturiana ha aconseguit tapar-li el forat. La final ha estat un partit molt igualat fins al final, on la millor ocasió l'ha tingut Aitana Bonmatí a porteria buida però sense encert. Finalment el partit ha hagut de decidir-se a la tanda de penals on les catalanes s'han endut el títol amb un resultat de 4 a 3.