Catalunya cau davant el mur defensiu de Madrid
Futbol Femení | 03/06/2022
La Selecció Catalana sub 17 femenina perd el primer partit de la Fase Or del Campionat d’Espanya per 3 gols a 0 davant el conjunt de Madrid en un duel molt igualat i disputat.

MADRID
3 - 0
MADRID
Sofía Fuentes, Paula Herranz, Yolanda Sierra, Sandra Villafañe, Paula Rubio, Paula Partido (Bibiana Casquero, 72’), Victoria López (Andrea Colomina, 88’), Carla Camacho (Zaira Diestro, 64’), Raquel Íñigo (Katia Cárdaba, 88’), Noelia Llamas, Cristina Libran (Candela Arana, 72’).
Neus Barrón, Ariadna Domènech, Judit Pujols (Magalí Capdevila, 71’), Noah Bezis, Marta Fernández, Paula Sánchez (Dana Yazbeck, 46’), Abril Rodrigo (Maria Llorella, 64’), Nora Fernández (Marta Marruecos, 71’), Emma Gálvez (Nina Pou, 46’), Adriana Ranera, Lucía Corrales.
Cristina Libran (1-0, 26’); Victoria López (2-0, 80’); Candela Arana (3-0, 94’).

TARGETES GROGUES

Adriana Ranera (30’).

La Selecció Catalana sub 17 femenina s’ha tornat a trobar al combinat de Madrid en un partit oficial, en aquesta ocasió en la Fase Or del Campionat d’Espanya. I és que a l’Estadi Sánchez Luengo d’Algar, a Cartagena, s’ha viscut una reedició de l’enfrontament que ja van jugar aquestes dues Seleccions a l’abril a la primera fase del Campionat d’Espanya i el guio ha estat el mateix: molta igualtat entre ambdós conjunts. En els primers minuts no s’han vist ocasions, ja que la pilota ha rodat, sobretot, pel mig del camp. No hi ha hagut un dominador clar i, tot i el gol de Cristina Libran al minut 26, el partit ha estat molt equilibrat en tot moment.

La dupla entre Victoria López i Libran ha superat la defensa catalana amb un xut creuat per avançar-se en el marcador. A la represa, Catalunya ha posat una marxa més i ha tingut més domini i control del partit. La sub 17 ha pressionat amb més contundència i energia que Madrid, i això s’ha traduït en més arribades a l’àrea rival, tot i que l’efectivitat l’han tingut les madrilenyes. En les dues úniques ocasions clares que han generat a la segona part s’han convertit en gol.

Victoria López ha marcat un golàs des del vèrtex de l’àrea, col·locant la pilota a l’escaire del primer pal, mentre que Catalunya no ha defallit i ho ha seguit intentant amb un joc més vertical. La tancada defensa de les rivals ha fet impossible batre la porteria de Madrid, i Candela Arana ha marcat el 3 a 0 definitiu des del punt de penal i en el temps afegit.

Catalunya jugarà el segon partit d’aquesta Fase Or del Campionat d’Espanya demà, dissabte 4 de juny, a les 12.00 hores davant les Illes Canàries, en directe a rfef.es. Al partit ha assistit el vicepresident primer de l’FCF, Jordi Bonet; i el directiu i delegat de l'FCF a Terres de l'Ebre, Miquel Piñol.