Catalunya cau derrotada contra una efectiva Castella La Manxa
F. Platja | 13/07/2018
La Selecció Catalana Sènior masculina de futbol platja s’estavella contra el mur defensiu d’un combinat manxec que s’ha endut la victòria per 1 a 2.

1 - 2
CASTELLA LA MANXA
Manel Martínez, José Antonio Quesada, Miguel Fuentes, Cristian Martínez, Fèlix Casalod, Raúl Blanco, José Manuel Arias, Carlos Millán, Francisco Javier Dorado, Daniel Haro, Víctor Morillas, Manel Martínez i Roger Roy.
Iván Alberola, Francisco Jonathan Garceso, Ángel González, José Luís Fernández, Antonio Serrano, Santiago Vera, Iván Roldán, Iván Limón, Pablo de Haro, Francisco Gallego, Víctor Manuel Díaz i Cándido García.
José Antonio Quesada (1-2, 34’).

Fèlix Casalod (pp. 0-1, 22’); Iván Limón (0-2, 28’).

La Selecció Catalana Sènior masculina de futbol platja ha caigut derrotada per 1 a 2 contra Castella La Manxa en el seu segon partit al Campionat d’Espanya que s’està celebrant a Sant Sebastià. Els de Diego Blanco no han trobat la manera de superar un rival molt defensiu. Tot i anar perdent per 0 a 2, Catalunya no s’ha donat per vençuda i ha aconseguit retallar diferències gràcies a una diana de José Antonio Quesada. Malgrat intentar-ho fins al final, el marcador ja no s’ha tornat a moure.

Els primers compassos del partit s’han caracteritzat per un domini posicional de Catalunya, mentre que Castella La Manxa es trobava còmode defensant a prop de la seva porteria. La primera ocasió perillosa del xoc ha estat una xilena de José Antonio Quesada que s’ha estavellat al travesser. Poc després, el combinat manxec també ha tingut una bona oportunitat per avançar-se en el marcador amb un tir de Víctor Manuel Díaz que Manel Martínez ha pogut refusar.

El segon període ha arrencat de la mateixa manera que ha finalitzat el primer. La Selecció portava el pes del duel però no trobava la manera de fer mal a un rival molt ben col·locat a la sorra i amb les idees clares. Cristian Martínez i José Manuel Arias han gaudit de dues bones oportunitats de gol, però els seus xuts han sortit lleugerament desviats. Quan faltaven dos minuts per al final del quart, Fèlix Casalod s’ha introduït la pilota en pròpia porteria en intentar combinar amb el porter Manel Martínez. Així ha estat com Castella La Manxa s’ha avançat en el marcador.

Els de Diego Blanco han posat una marxa més en els darrers 12 minuts, pressionant la sortida de pilota rival i sent més agressius en les marques defensives. Malgrat això, ha estat Castella La Manxa qui ha tornat a marcar amb una potent rematada de cap d’Iván Limón. Tot i anar perdent per 0 a 2, la Selecció no ha perdut la paciència i ha continuat atacant. El premi a la insistència catalana ha arribat al minut 34, quan José Antonio Quesada ha escurçat diferències amb un llançament de falta que ha sorprès el porter manxec. A partir d’aquí, Catalunya ha buscat amb insistència la diana de l’empat, però Castella La Manxa ha defensat amb encert i s’ha endut el triomf.