Catalunya comença la preparació amb un triomf convincent davant el CN Sabadell
FS Notícies | 23/10/2017
La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala s’ha imposat per 5 a 1 al Club Natació Sabadell en el primer partit amistós de la temporada.

Fitxa tècnica

CATALUNYA, 5: Marc Murcia, Marcel Bravo, Guillem Partera, Aitor Molina, Albert Ortas, Sergio Pérez, Iker Fernández, Pau Giménez, Gilles Vidal, Jordi Saad i Àlex Vaca.

CLUB NATACIÓ SABADELL, 1: Raúl Montenegro, Raúl Borrallo, Isaac Viñuela, Raúl Martín, Marc Rodríguez, Eric Pares, Oriol Arderiu, Marc García, Christian Hernández i José Miguel Torres.

Gols primera part: Christian Hernández (0-1, 7’), Albert Ortas (1-1, 22’).

Gols segona part: Àlex Vaca (2-1, 34’), Sergio Pérez (3-1, 40’), Iker Fernández (4-1, 45’), Gilles Vidal (5-1, 49’).

Targetes grogues: Marc Murcia (22’), Oriol Arderiu (48’).

Àrbitre: Adrià-Alfons Galí Pallejà.

Àrbitre assistent: Óscar Moreno Teba.

La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala ha engegat el nou curs amb una victòria treballada per 5 a 1 davant el Club Natació Sabadell, que milita al grup 5 de la lliga Nacional Juvenil. Els de Rubén González han capgirat un resultat advers transmetent sensacions positives, efectius en la definició i solvents en tasques defensives.

Els primers compassos del partit s’han caracteritzat per un lleuger domini de la Selecció sobre un rival que buscava la seva oportunitat al contraatac. Catalunya ha gaudit de la possessió de la pilota però ha trobat dificultats per superar el mur defensiu sabadellenc. Quan més a prop semblava el gol català, ha marcat el Club Natació Sabadell. Eric Pares ha recuperat una pilota al mig del camp i ha assistit a Christian Hernández perquè, lliure de marca, inaugurés el marcador.

Catalunya ha reaccionat amb el gol en contra i s’ha aproximat amb perill a l’àrea rival en diverses ocasions. L’oportunitat més clara ha estat una centrada amb molta intenció de Gilles Vidal que no ha arribat a rematar Jordi Saad per centímetres. Al minut 22, la Selecció ha trobat el premi que estava perseguint. Albert Ortas ha robat una pilota a prop de l’àrea, i ha superat el porter rival amb un xut que ha impactat en el pal dret abans d’acabar al fons de les xarxes. Just abans del descans, un poderós tir d’Àlex Vaca s’ha estavellat en el travesser.

En la represa, la Catalana ha donat un pas endavant amb l’objectiu d’emportar-se la victòria. Amb les idees clares en els últims metres i atents en defensa, els de Rubén González han avançat les línies de pressió. En una d’aquestes accions, Àlex Vaca, molt murri, ha finalitzat una gran jugada col·lectiva amb un xut ajustat al pal esquerre. A partir d’aquí, l’equip sabadellenc també s’ha abocat a l’atac per tornar a igualar l’encontre. Tanmateix, Catalunya, compacte i amb ajudes constants, ha neutralitzat els atacs visitants i al seu jugador més destacat, Oriol Arderiu.

Quan faltaven deu minuts per al final, Sergio Pérez ha aprofitat un desajust defensiu del Sabadell per marcar el 3-1. Lluny de relaxar-se, Catalunya ha continuat assetjant l’àrea visitant fins que Iker Fernández s’ha sumat a la golejada finalitzant un elèctric contraatac. En l’últim minut, Gilles Vidal ha marcat el definitiu 5-1 després de completar una gran paret amb Jordi Saad.