Catalunya controla el partit i passa a la final
FS Notícies | 24/05/2014
La selecció catalana infantil guanya les semifinals del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials contra la C.Valenciana, amb un contundent 0 a 6, i es prepara per disputar la gran final de demà.

COMUNITAT VALENCIANA: Aitor Pastor Mendez, Sergio Martinez Talavera, Ignacio Garcia Rodríguez, Luís Poveda Tormo, Alejandro Aguilar Jiménez, Jordi Plana Aracil, Álvaro Adan Rosello, Jordi Paya García,Jordi Valdés Cerdà, Vicente Valdés Cer`da, David Capitan Rodríguez i Javier Mogica Zahonero.

CATALUNYA: Borja Puerta Sanchez, Bernat Povill Cerdeira, Paul Albalat Fernandez, Iñaki Roses Julvé, Rafael Puerta Sanchez, Alejandro Cerón Albert, Alex Lacambra Redondo, Marc Anton Fortun Massagué, Ferran Cárceles Rodríguez, Daniel Cabello Carrasco, Roger Solé Pérez i Marc Colomer Majo.

ÀRBITRES:
 Sr. José Raúl Fernández, Sr. Jaime Palomar i Sr. David Sanchez.

GOLS:
 (1a part) 0 - 1 Daniel Cabello (min.19). (2a part) 0 - 2 Iñaki Roses (min. 1), 0 - 3 Ferran Cárceles (min. 7), 0 - 4 Bernat Povill (min. 11), 0 - 5 Àlex Lacabra (min. 18), 0 - 6 Marc Anton Fortun (min. 19).

CRÒNICA: La selecció catalana de futbol sala infantil s'ha plantat a les semifinals del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials de Futbol Sala després de quedar primera del grup B en la fase de grups. Amb ella, les seleccions de Madrid, Regió de Múrcia i Comunitat Valenciana s'han classificat per disputar aquesta fase final.

El pavelló poliesportiu Javi Limones és l'escenari que està visquent, al llarg d'aquest matí de dissabte, les semifinals del campionat de referència. La primera d'elles, ha enfrontat a la selecció de Catalunya contra la de la Comunitat Valenciana.

La pressió d'estar entres les quatre millors seleccions i jugar-t'ho tot en un sol partit ha fet que ambdues seleccions sortissin a la pista molt concentrades. La igualtat de domini ha estat molt similar durant els primers 15 minuts i, tot i que els gols s'han fet esperar, ha estat a partir de llavors quan Catalunya ha trencat el partit obrint el marcador i canviant tot l'esquema inicial.

Al segon temps, el domini ha continuat sent català fins al final del partit, al mateix temps que els valencians han estat esperant alguna errada de l'equip contrari per poder contraatacar i intentar poder materialitzar alguna ocasió.

Amb un gol matiner d'Iñaki i, després, un de Ferran fruit d'una rematada elevada, han deixat a la comunitat valenciana molt tocada. Dos minuts després, el Bernat, amb una rematada creuada ha marcat el quart gol per Catalunya.

En aquest moment València ha sortit de cinc, però els catalans no els hi han deixat les coses gens fàcils, ja que, amb una sòlida defensa, i amb una bona circulació de pilota, tenien les regnes del partit i han acabat marcant dos gols més que han deixat el definitiu 0 a 6 el marcador, donant a Catalunya el bitllet per la gran final de demà.