Catalunya es col·loca a la final per la porta gran
FS Notícies | 14/05/2016
La selecció catalana infantil de futbol sala aconsegueix, gràcies a una gran segona part, passar a la gran final del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials de la categoria.

MADRID 2 – 4 CATALUNYA

CATALUNYA: Arnau Pérez Rodríguez, Albert Ortas Net, Jordi Saad Martín Díaz, Adrià Sánchez Gaspar, Nicolas Marrón Bleda, Alex Ramajo Tena, Alex Garcia Muñoz, Hugo Morillo Peña, Gilles Vidal Tusell, Victor Cecilia Cabo, Aniol Vendrell Aldoma i Alex Royo Paredes.

MADRID: Daniel, Adrián, Rubèn, Alejandro, Lucas, Ismael, Adrián, Carlos, Mateo, David, Mario i Anton.

GOLS: (1a part) 1 – 0  David (min. 14)- (2a part) 1 – 1 Albert Ortas (min. 1), 1 – 2 Aniol Vendrell (min. 9), 1 – 3 Gilles Vidal (min. 10), 1 – 4 Albert Ortas (min. 15)i 2 – 4 Adrián (min. 19).

ÀRBITRES:  Ramon Buendia, David Lax i Pascual Sánchez.

CRÒNICA: La segona semifinal del Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials infantil de futbol sala ha enfrontat a les dues seleccions autonòmiques primeres classificades del grup C i del grup D: Madrid i Catalunya.

El partit s’ha iniciat amb molt de respecte entre ambdues seleccions i Catalunya ha començat a tenir la iniciativa del partit, obtenint les primeres grans oportunitats. Però, unes vegades el porter, i d’altres la manca d’encert, han fet que els catalans no aconseguissin avançar-se en el marcador. Però, fruit d’una jugada aïllada, Madrid ha aconseguit posar l’1 a 0 i aconseguir el control del partit fins a la mitja part.

El descans ha servit per deixar als tècnics realitzar la seva feina i, per aquest motiu, Catalunya ha sortit amb la lliçó apresa i ha començat realitzant un joc més dinàmic i ràpid, que ha fet que disposés de fins a cinc oportunitats clares per igualar el marcador. Però, finalment, ha estat en una jugada d’estratègia de córner quan, l’Albert Ortas, ha posat la igualada en el marcador. Amb la igualada, els catalans han fet pujar els seus ànims i han continuat creant ocasions, a través de triangulacions molt ràpides que han fet possible que en 20 segons s’hagin marcat dos gols que col·locaven a Catalunya a les portes de la gran final.

Després d’un temps mort demanat per Madrid, aquests han introduït al porter-jugador i Catalunya ha defensat molt bé, sense deixar espais i tancant les línies de passada. En una d’aquestes, l’Albert Ortas ha fet pujar el quart gol que deixava la semifinal encarrilada. Per la seva banda, els madrilenys han continuat jugant de cinc i el premi els hi arribat a falta de 40 segons per acabar el partit. Però amb el rellotge corrent, aquest s’ha exhaurit i, d’aquesta manera, Catalunya s’ha emportat una merescuda victòria que la col·loca a la gran final contra Andalusia.