Catalunya es proclama campiona infantil a Torrejón de Ardoz
FS Notícies | 25/05/2014
La selecció catalana infantil s'ha proclamat campiona d'Espanya després de guanyar a Múrcia a la final per un contundent 8 a 2 que els ha fet aixecar la copa que els corona.

CATALUNYA:
Borja Puerta Sanchez, Bernat Povill Cerdeira, Paul Albalat Fernandez, Iñaki Roses Julvé, Rafael Puerta Sanchez, Alejandro Cerón Albert, Alex Lacambra Redondo, Marc Anton Fortun Massagué, Ferran Cárceles Rodríguez, Daniel Cabello Carrasco, Roger Solé Pérez i Marc Colomer Majo.

REGIÓ MÚRCIA:
Javi, Ricardo, Manolo, Juárez, José Manuel, Guille, Frank, Abel, Saura, Samu, Chemi i Víctor.

ÀRBITRES: Sr. Roberto Gracia i Sr. Alejandro Jarque.

GOLS: 1 - 0 Àlex (min. 5), 1 - 1 Samu (min. 6), 1 - 2 Frank (min.9), 2 - 2 Roger (min. 11), 3 - 2 Alejandro (min. 12), 4 - 2 Roger (min. 13), 5 - 2 Roger (min. 24), 6 - 2 Iñaki (min. 26), 7 - 2 Àlex (min. 26) i 8 - 2 Ferran (min. 27).

CRÒNICA: La selecció catalana de futbol sala infantil s'ha plantat a la gran final del Campionat d'Espanya infantil de Seleccions Territorials després de guanyar sòlidament els dos partits de la fase de grups i les semifinals contra la Comunitat Valenciana.

El rival a batre en aquesta final ha estat la Regió de Múrcia que es va desfer ahir de l'amfitriona selecció de Madrid.

Els catalans han sortit a la pista pressionant des del primer minut fent que els murcians no poguessin realitzar el seu joc i es sentissin incòmodes. Amb aquesta estratègia, als cinc minuts de l'inici, Àlex ha obert el marcador però, a la següent jugada, el jugador murcià Samu, en una combinació ofensiva, ha empatat el partit.

Fruit d'aquest darrer gol, Múrcia ha aprofitat i ha aconseguit posar-se per davant el marcador. Però Catalunya ha continuat insisint i pressionant i el Roger ha empatat el partit.

A continuació, en dos minuts, Catalunya ha aconseguit una avantatge molt important amb dos gols més. Amb el 4 a 2 en el marcador, s'ha arribat al descans.

A la represa, Catalunya només ha necessitat set minuts per rematar el partit amb quatre gols que han provocat que murciana es quedés sense capacitat de reacció. Tot i que el tècnic murcià ha intentat aturar als catalans amb un temps mort, el temps anava passant i Catalunya no baixava el seu ritme de joc, jugant amb pressions llargues.

Amb el marcador de 8 a 2 s'ha arribat al minut 40 proclamant a Catalunya com a Campionat d'Espanya Infantil.