Catalunya es queda a les portes de la final
Notícies Generals | 19/07/2024
El combinat sub 20 femení perd contra Andalusia (2-6) i demà jugarà el partit pel tercer i quart lloc al Campionat d'Espanya de futbol platja.

Catalunya es queda amb la mel als llavis. La Selecció sub 20 femenina perd la semifinal del Campionat d'Espanya de futbol platja davant Andalusia (2-6) i s'ha de conformar en lluitar pel tercer lloc a Cadis. Les noies de Javi Reyes han competit de tu a tu contra un combinat de molt talent que ha sentenciat el partit al final del segon període.

CATALUNYA SUB 20 2-6 ANDALUSIA
FITXA TÈCNICA
CATALUNYA: Xènia Casadó, Paloma Cantillo, Lara Rodríguez, Agnès Monturiol, Maria López, Lucia Domingo, Paula Olivares, Júlia Paradera, Carla Autero, Sandra García, Lucía Hidalgo i Nerea Bermudo.
GOLS: Lucía Hidalgo (1-2) i Julia Paradera (2-2)
PARTIT COMPLET: AQUÍ

La portera catalana Xènia Casadó ha estat protagonista en els primers minuts. Primer, amb els seus xuts màgics de llarga distància, que han suposat ocasions de gol, i, després, evitant el 0 a 1 amb una triple intervenció de mèrit. Això sí, al minut 5, Casadó no ha pogut evitar el gol andalús, obra de Rocío en una rematada creuada. Sandra ha estat a punt d’igualar l’electrònic en un xut sense oposició que ha marxat fregant el travesser. Les andaluses doblaven l’avantatge amb el gol de la capitana Paqui a la sortida d’un córner. Els últims dos minuts del període han estat trepidants. Del 0 a 2 hem passat al 2 a 3 per ajustar la semifinal. Lucía ha retallat distàncies gràcies a un moviment de molta qualitat per desfer-se de la seva marca. L’empat arribaria en els darrers segons del període, quan l’esquerra de seda Julia ha deixat bocabadada l’afició a la Playa Victoria en un llançament de falta directa. I, pràcticament sobre la botzina, en el servei posterior des del centre del camp, la jugadora andalusa ha etzibat un cacau a l’escaire per finiquitar els primers 12 minuts.

El ritme i les revolucions s’han mantingut en el segon període però sense ocasions clares a les àrees. El seleccionador Javi Reyes ha mogut la banqueta amb entrades i sortides constants per arribar amb les màximes prestacions al moment decisiu. Sandra ha estavellat una pilota al travesser des de 20 metres que podria haver suposat el 3 a 3. En un contraatac a dos minuts pel final del període, Andalusia ha agafat la defensa catalana desguarnida i ha situat el 2 a 4 al marcador. De forma consecutiva, arribaria el 2 a 5 en una voleia des d’un servei de banda. La semifinal començava a fer pujada.

Catalunya ha mantingut la fe, la intensitat i la convicció fins al final amb ocasions que han topat amb la fusta. Andalusia ha marcat el sisè en una pilota que Sandra ha introduït en seva pròpia porteria. Demà les catalanes s’enfrontaran a Extremadura en el partit pel tercer i quart lloc. El combinat extremeny ha caigut davant la Regió de Múrcia en la primera semifinal.