Catalunya es queda als quarts de final
Notícies Generals | 11/05/2012

Catalunya no supera els quarts de final del Campionat d'Espanya sub 12 F-8 després de perdre contra la selecció valenciana per 1-3

CATALUNYA - VALÈNCIA

Alineacions:

Catalunya: Manel Martí, Sergi Boira,Aleix Diaz,  Arnau Comas, Lucas de Vega, Miguel Martinez, Yanis Nuñez, Arnau Giralt.

També han jugat: Adrià Rojas, Joan Rojas, Ricard Sanchez, Joel Baquè, Sergio Gomez, Xavier Galan.

València: Enric Sanchez, Jose Manuel Aniorte, Alex Ligero, Alberto Murcia, Daniel Marin, Javier Nicolás Escobar, Carlos Beitia, Victor Gomez.

També han jugat: Vadim Murria, Abel Ruiz, Enric Martinez, Juan Luis Tora, Marc Vicente, Eusebio Monzo.

Gols: 0-1 Abel Ruiz (16'), 0-2 Carlos Beitia (19'), 1-2 Ricard Sanchez (27') 1-3 Alex Ligero (28')

Crònica:

Catalunya es queda als quarts de final del Campionat d'Espanya sub 12 F- 8 després de perdre 1-3 contra la selecció valenciana.

La primera part del partit ha estat igualada, amb jugades d'ambdós equips però amb dificultats per arribar a la porteria contraria. Els catalans han jugat la pilota però els ha faltat poder arribar a porteria i rematar les jugades. Al temps afegit de la primera part els valencians han marcat el 0-1 gràcies a la centrada d'un corner que ha rematat Abel Ruiz.

Durant la segona part hem patit més. Una de les poques ocasions dels nois de Ferragut ha estat un xut des de dins de l'àrea que ha anat a pal. València ha fet moltes jugades de contraatac i ha creat perill a l'àrea catalana. Al minut 19' han marcat el 0-2, després d'un refús de córner del porter català, Adrià Rojas.

Catalunya ha pogut escurçar les distàncies al marcador quan Ricard Sànchez ha fet un gran gol amb un xut des de fora de l'àrea. València, però, no s'ha fet esperar i a la següent jugada ha marcat el tercer gol a dos minuts del final del partit. Així doncs, el marcador al final del partit marcava 1-3 i Catalunya ha quedat desclassificada.

CATALUNYA 1 - CANÀRIES 1

Canàries: Mohamed Ramos. Eduardo Hernandez, Juan Manuel Betancor, Himar Ndmu, Javier Martínez, Alejandro Ríos, Juan Carlos Arana, Francisco Romero.

També han jugat: Enrique Amador, Dailos Cabrera, Mario Acosta, Juan Blanco, Carlos Hernandez, Daniel Vega.

Gols: 0-1  Juan Carlos Arana (9'), 1-1 Sergi Boira (10')

Crònica:

Catalunya ha empatat contra la selecció de Canàries en el partit que s?ha disputat avui a les 13 hores. El 1-1 al marcador ha permès a Catalunya classificar-se per jugar els quarts de final del Campionat com a primers de grup.

El partit ha començat amb un domini per part de la catalana, amb oportunitats de gol durant els primers minuts. Malgrat això, Canàries s'ha avançat en el marcador en la primera ocasió que ha tingut. La resposta catalana ha trigat un minut a arribar: Sergi Boira ha marcat l'únic gol de Catalunya d'aquest partit.

Ha estat entrada la segona part quan els nois de Ferragut han patit més. El partit ha continuat amb moltes pilotes perdudes i amb arribades a porteria per part dels dos equips. El perill ha estat constant ja que Canàries buscava el gol, però la defensa i la porteria catalana no ho ha permès. Així doncs, el resultat final de 1-1 ha permès a Catalunya la classificació.

Aquest vespre, a les 20:15 hores, jugaran els quarts de final contra els valencians o els bascos, depenent de qui guanyi l'enfrontament que s'està disputant ara al camp de Tomares.

CASTELLA LA MANXA 1 - CATALUNYA 1

Castella la Manxa: Ivan Simón, Diego Ortega, José Luis Montejano, David Luna, Adrian Garcia, Ignacio Saez, Antonio Cuenca, Adrian Vadillo.

També han jugat:Gonzalo Lopez, Alberto Cañadilla, Victor Segura, Alejandro Plaza, Emilio Nuñez, Angel Rodriguez.

Catalunya: Adrià Rojas, Sergi Boira, Arnau Comas, Joan Rojas, Lucas de Vega, Miguel Martinez, Sergio Gomez, Yanis Nuñez.

També han jugat: Ricard Sanchez, Arnau Giralt, Joel Baquè,  Aleix Diaz, Xavier Galan, Manel Martí.

Gols: 0-1 Yanis Nuñez (7'), 1-1 Antonio Cuenca (14')

Crònica:

Catalunya ha empatat 1-1 contra la selecció de Castella la Manxa al Campionat d?Espanya sub 12 de F-8. El partit ha començat igualat amb dificultats per ambdós equips d'arribar a porteria contraria. Tot i així Catalunya s'ha avançat al marcador amb un gol de Yanis al minut 7 de partit. Castella la Manxa ha continuat pressionant i a un minut de la mitja part han marcat el gol de l'empat.

Durant la segona part, Catalunya ha arribat a porteria més d'una vegada però sense poder rematar les jugades. Els de Castella la Manxa no s?han rendit en cap moment i el porter català, Manel Martí, ha hagut de fer una gran parada per evitar que marquessin el gol del desempat. Tot i així Catalunya ha tingut més domini de la pilota i ha jugat molt bé en defensa.

A les 13 hores Catalunya s'enfrontarà a la selecció de Canàries i quedarà definit qui jugarà els quarts de final d'aquesta tarda.

CATALUNYA 7 - CEUTA 0

Catalunya: Manel Martí, Sergi Boira, Arnau Comas, Joan Rojas, Lucas de Vega, Miguel Martinez, Sergio Gomez, Ricard Sanchez.

També han jugat: Yanis Nuñez, Arnau Giralt, Joel Baquè,  Aleix Diaz, Xavier Galan, Adrià Rojas.

Ceuta: Elias Hernandez, Manuel Garrido, Angel Fernandez, Ignacio Torres, Luis Jimenez, Juan Carlos Benitez, Juan José Sanchez.

També han jugat: Diah Mohamed Mohamed, Pablo Javier Perez, Hugo Pacheco, Aissar Mohamed, Carlos Garcia, Kevin Manuel Abad, Pablo Alamillos.

Gols: 1-0 Miguel Martínez (12'), 2-0 Yanis Nuñez (15'), 3-0 Arnau Giralt (18'), 4-0 Arnau Giralt (22'), 5-0 Sergio Gomez (25'), 6-0 Xavier Galan (27'), 7-0 Arnau Giralt (29').

Crònica:

Catalunya ha guanyat per una àmplia victòria a Ceuta en el primer partit de la fase única del Campionat d'Espanya sub 12 F-8.

Els nois de Xavier Ferragut han dominat tot el partit, creant contínuament ocasions de gol i treballant de forma molt ordenada en defensa. Ceuta ha patit durant els 30 minuts de partit, i només ha pogut fer un únic xut a porteria que ha esquivat sense problemes el porter català, Manel Martí. Catalunya, a la primera part, ha marcat dos gols de la mà de Miguel Martínez i de Yanis Nuñez.

La segona part ha estat encara més clarificadora del domini de joc català. Catalunya ha imposat el seu ritme de joc, i gràcies als gols d'Arnau Giralt (que ha fet un hat trick) i Sergio Gomez i Xavier Galan, s'ha arribat al 7-0 definitiu.

Catalunya  demà jugarà contra Castella la Manxa i Canàries els partits classificatoris per accedir als quarts de final.