Catalunya es queda ense opcions d'arribar a la final
FS Notícies | 14/04/2014
La selecció catalana aleví es veu superada físicament per Múrcia i es queda a les portes de la final, després d'una semifinal molt dura, quedant-se molt aviat sense opcions.

CATALUNYA: David Carrasco Garcia, Victor Cecilia Cabo, Umberto Di Pardi Galvin, Adrià Sànchez Gaspart, Otto Luis Ingham, Paul Del Rio Sergi, Alex Garcia Muñoz, Alex Fernández Alonso, Aniol Vendrell Aldona, Alberto Hidalgo Martínez, Alex Vaca Coello i Marc Cella Valladolid.

REGIÓ DE MÚRCIA: Alejandro Palazón González, José Monteagudo Marmol, Daniel Garcia Hernández, Alberto García Hernández, Raul López Martínez, Adrián Bernabé Rueda, Pablo Martínez Merlos, Salif Badjinka, Javier Martínez González, Alberto Morales Salnches, Ginés Gabarrón Rodríguez i Pablo Martínez Meneses.

GOLS:
 (1a part) 0 - 1 Pablo Martínez (min. 3), 1 - 1 Paul Del Rio (min. 7), 2 - 1 Salif Badjinka (min. 10), 3 - 1 Salif Badjinka (min. 11), 4 - 1 Salif Badjinka (min. 14). (2a part) 5 - 1 José Monteagudo (min. 5), 5 - 2 Alex Fernandez (min. 7), 6 - 2 Alberto García (min. 13) i 7 - 2 Alberto García (min. 14).

CRÒNICA: La primera semifinal aleví ha enfrontat a les seleccions de la Regió de Múrcia i Catalunya en un partit que ha iniciat amb un domini clar per part dels murcians degut a la seva superiotat física.

Ja en el minut 3 amb un gol de Pablo els murcians s'han adeltantat en el partit. Poc després, Catalunya ha reaccionat i Paul ha aconseguit empatar, donant oxigen als catalans.

Tot i aquest marcador, Catalunya ha continuat replegada en el seu camp esperant aprofitar algun error murcià per a poder robar la pilota.

Tot i així, ha estat Salif qui aprofitant la seva gran galopada ha deixat enrera la defensa catalana per aconseguir dos gols consecutius per Múrcia, donant un cert avantatge a la seva selecció.

A la represa, la selecció catalana ho ha intentat pujant el nivell defensiu però, tot i així, ha estat Múrcia qui ha tingut les millors ocasions per emportar-se el partit.

Catalunya ha aguantat els primers cinc minuts però als murcians només els hi ha calgut materialitzar les oportunitats de les que disposava. Amb aquesta superioritat els catalans no s'han rendit i han lluitat el partit fins al darrer minut.

Finalment, el partit ha acabat amb un contundent 7 a 2 que plasma la superioritat murciana que s'ha vist sobre la pista.

LES FOTOGRAFIES DEL PARTIT:

Podeu trobar totes les fotografies del partit a la galeria d'imatges de la portada de Futbol Sala.