Catalunya goleja Extremadura amb una demostració de potència i bon joc
F. Platja | 08/07/2021
La Selecció Catalana Absoluta femenina de futbol platja guanya el primer partit del Campionat d’Espanya enfront Extremadura per 1 gol a 7.

EXTREMADURA
1 - 7
EXTREMADURA
Zahyra González, Nelsari Cobos, Marina López, Ángela Merchan i María Herrero. També han jugat: Lucía Blanco, Andrea Montalvo, Ana Bonilla, Sheyla Venegas, Andrea Quintana, María Cruz i Samara Sánchez.
Laia Garcia, Laura Chamizo, Carla Morera, Anna Pascual, Adriana Manau. També han jugat: Alba Sánchez, Joanna Vega, Clara Rivera, Nacha Garrote, Silvia Ferrer, Aina Torres i Paula Navas.
Joanna Vega (pp. 1-0, 8’).

Alba Sánchez (1-1, 16’); Carla Morera (1-2, 16’); Anna Pascual (1-3, 29’); Carla Morera (1-4, 30’); Anna Pascual (1-5, 32’); Carla Morera (1-6, 34’); Paula Navas (1-7, 36’).
Ángela Merchan (29’), Ana Bonilla (34’).

Paula Navas (36’).

Potència, força i il·lusió és el que transmet la Selecció Catalana Absoluta femenina de futbol platja quan juga el Campionat d’Espanya. A Alacant, les jugadores de Javi Reyes han començat amb mal peu, encaixant un gol en pròpia porta, de cap, de Joanna Vega. Però han estat els únics minuts que Extremadura ha tingut la pilota, ja que no han creat cap altra ocasió clara. En canvi, Catalunya s’ha anat fent amb el domini de l’enfrontament i ha generat multitud d’oportunitats per finalitzar amb un marcador encara més ampli.

Dos xut a la creueta han impedit el primer gol català, el qual s’ha vist en el segon període. La portera Alba Sánchez s’ha lluït amb un fort xut des de la seva àrea per establir l’empat. I pocs segons més tard, Carla Morera ha iniciat la remuntada amb el segon gol. L’entrega de l’Absoluta ha estat indubtable, lluitant cada pilota i creant perill de manera constant, tot i el desencert en el penal provocat i llançat per Silvia Ferrer ‘Chivi’, que li ha aturat la portera extremenya. Les forces de les jugadores no han minvat en cap moment, les quals han ofegat la sortida de pilota de les rivals. Anna Pascual ha marcat l’1-3 en un llançament de falta directe a cinc minuts per acabar el segon període.

En el tercer i últim temps, les catalanes han continuat demostrat la potència que té aquesta Selecció, amb ocasions constants i més gols. Carla Morera ha ampliat l’avantatge amb el quart, i dos minuts més tard, de nou Anna Pascual ha afusellat la porteria d’Extremadura amb l’1-5. L’alta pressió de les catalanes ha sorgit efecte i cada pèrdua d’Extremadura s’ha convertit en una bona oportunitat. Així, Carla Morera ha marcat un hat-trick amb un potent xut des de mig camp, i a la finalització del duel, Paula Navas, de falta, ha tancat el marcador amb l’1-7 definitiu. La Selecció Absoluta jugarà el segon partit del Campionat demà divendres, 9 de juliol, a les 11.00 hores davant les Illes Canàries, i en directe a la pàgina web de la RFEF.

Al partit ha estat present el directiu i delegat de l’FCF al Vallès Oriental, Juan Núñez.