Catalunya goleja Múrcia i aconsegueix el tercer premi
Notícies Generals | 24/07/2016
La Selecció Catalana Sènior Femenina ha guanyat Múrcia per 5 gols a 10 i obté el tercer lloc del podi. Amb aquesta tercera posició, Catalunya millora el quart lloc de l’any passat.

L’últim partit que ha jugat la Selecció Femenina no ha tingut res a veure amb el que es va viure ahir davant una de les favorites del torneig. Múrcia s’ha vist superada en tot moment pel joc de les catalanes, que han marcat ben aviat en una falta des de tres quarts de camp executada per Silvia Ferrer ‘Chivi’. Les murcianes han avisat en la sacada posterior, ja que Carla Morera ha tret la pilota sota pals, però l’empat s’ha fet efectiu en un servei de banda, quan una jugadora ha rematat sola (1-1).

Sònia Zarza, amb un hat-trick, i la capitana 'Chivi', que ha marcat un pòker de gols, s’han posat l’equip a l’espatlla. El primer de Zarza ha estat en una falta al mig del camp, i el segon ha arribat de manera pràcticament calcada, però el xut ha estat des de més lluny (1-3). Múrcia ha aconseguit trobar porteria gràcies als malentesos que s’han produït entre la defensa i les porteres catalanes. D’aquesta manera han marcat el 2-3, en una mala passada que ha robat Múrcia. ‘Chivi’ ha estat l’autora del quart gol de Catalunya a l’endur-se una pilota que ha quedat morta al centre del camp (2-4).

La Catalana ha estat molt superior a les rivals, demostrant el seu potencial, i fent bones jugades per les bandes que han aportat molt a nivell ofensiu. En una altra acció de descoordinació entre la defensa i la portera, Múrcia ha retallat diferències amb el 3-4. Ara bé, amb el tercer gol de Sònia Zarza, que ha rebut sola dins l’àrea i, d’esquena, ha fet una mitja xilena, a les murcianes se li han acabat les opcions de remuntar. Pocs minuts després, la Selecció ha fet una bona jugada per la banda. Anna Pascual ha vist ‘Chivi’ desmarcada i la capitana ha fet el 3-6.

Amb una certa tranquil·litat en el marcador, Catalunya ha jugat amb comoditat i ha desplegat un joc vistós, però a la vegada agressiu per evitar confiar-se. La portera Mariajo Pons ha fet una assistència a Anabel Chamorro a la banda dreta i ha marcat un gran gol per l’escaire (3-7). Les catalanes han dominat en tot moment el segon període i han buscat molt bé els espais entre línies, trobant a rematadores lliures de marca dins l’àrea i no perdonant cap ocasió clara.

Dos minuts després de començar l’últim període, a la mitja volta, Múrcia ha fet el quart. I el cinquè ha estat un cop de sort, quan la pivot ha ficat el peu des del terra i li ha passat per sota a la meta catalana (5-7). Tot i això, Catalunya no s’ha posat nerviosa i Anabel Chamorro ha recollit una pilota al centre del camp per marcar el vuitè. Judith Góngora ha ampliat encara més la diferència de gols al lluitar una pilota a la frontal de l’àrea pròpia i, gairebé en el terra, ha pogut xutar per marcar el 5-9.

Zaira Abenza també ha volgut dir la seva i en els últims minuts ha estavellat la pilota al travesser. Qui ha marcat el 5-10 ha estat ‘Chivi’ de penal. Amb aquesta golejada, la Selecció Catalana Sènior Femenina aconsegueix pujar al podi en tercera posició i millora el quart lloc aconseguit la temporada passada.